Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Levágta megcsalt szeretője haját a cégvezető

2009. május 13.

Bűnösnek talált a bíróság egy brit milliomost, aki egy veszekedés közben megrongálta szeretője fehérneműjét és levágta annak haját. A vita amiatt tört, ki, hogy kiderült, az 59 éves, nős üzletember a barátnőjét is megcsalta egy harmadik nővel.


Ingyen földet oszt a milliomos

2009. május 12.

Kizárólag gyermekes családoknak hajlandó földet adni German Szterligov egykori milliomos, aki egy sikertelen elnökválasztási jelöltség után visszavonult, és ma már csak a családjának és a vallásnak él.


15 milliós kerti házat kapott egy orosz kisfiú

2009. május 11.

Divatos dolognak számít, ezért egy 15 millió forintos lombházzal lepi meg tízéves kisfiát egy London külvárosában élő orosz házaspár. A milliomos szülők David Bachaméknél is drágább játékházat építtetnek.


15 millió forintot kapott chips-receptjéért egy fiatal nő

2009. május 10.

Milliomos lehet az a 27 éves brit családanya, aki megnyerte a burgonyaszirmot gyártó Walkers cég által kiírt receptversenyt. Emma Rushin több mint 15 millió forintnak megfelelő összeget kapott, és évente ennél többet is kaszálhat.


Még meg sem született, de már milliomos Wayne Rooney gyereke

2009. május 10.

Már most milliomosnak számít Wayne Rooney születendő gyermeke. A szülők már most számos olyan ajánlatot kaptak, amelynek köszönhetően a millió dolláros bébi sokjegyű bankszámlával vághat neki az életnek.


Koldusként halt meg a milliomos

2009. május 07.

Koldusként halt meg egy tehetős hajléktalan Dél-Koreában, mert nem tudott hozzájutni 21 millió forintnak megfelelő összegű vagyonához. A férfi nem tudta igazolni a személyazonosságát, és bankszámláján zárolták a pénzét.


A gazdag nők kevesebbet költenek, mint a gazdag férfiak

2009. május 07.

A Wall Street Journal egyik blogja egy olyan felmérést tett közzé, amely a dúsgazdag nők pénzköltési szokásait vizsgálja. A kutatás arra próbált meg választ keresni, nem igazán sok sikerrel, hogy az igen tehetős hölgyek, vagy az urak pénztárcája nyílik meg könnyebben.


Ötemeletes garázst épített Ferrari-gyűjteményének egy férfi

2009. május 05.

Ötemeletes parkolóházat épít Ferrari-gyűjteményének egy Angliában élő dúsgazdag üzletember. Jon Hunt, a Foxtons ingatlanügynökség alapítója a saját rezidenciája mellé tervezi az épületet.


A skót milliomost a válság szorítja a skótságra

2009. május 02.

A legskótabb milliomosról hazájában azt tartják, hogy az első, aki belföldön saját erejéből lett igazán gazdag. Sir Tom Hunter más értelemben egyáltalán nem skót, sőt, éppen hogy nagylelkű adományozóként ismerik. Pontosabban ismerték eddig, mert a recesszió miatt anyagi problémái támadtak.


Feleségül akarja venni fiatal szeretőjét a milliomos rocker

2009. április 29.

Feleségül akarja venni nála több mint 40 évvel fiatalabb szeretőjét Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa. A sokjegyű bankszámlával rendelkező rockernek előbb azonban el kell válnia jelenlegi feleségétől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5