Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Porschével menekül a gyilkossággal vádolt milliomos

2009. május 29.

Napok óta vadásznak a rendőrök Ian Griffin üzletemberre, miután az egyik legdrágább Párizsi hotelben megtalálták barátnője holttestét. A férfi egy szürke Porsche 911-gyel menekül, mióta kilépett a sztárok által is látogatott luxusszálloda, a Hotel Bristol kapuján. A férfi a francia Riviéra felé vette az irányt.


Költekezésre bíztatja a milliomosokat az újság

2009. május 26.

Az Elite Traveler főszerkesztője szerint a nagy vállalatok tulajdonosainak joguk van a pénzszóráshoz, mivel a vádakkal ellentétben semmi közük a krízishez. Éppen ezért Doug Gollan költekezésre szólítja fel a tehetős embereket, hogy ezzel is lendítsenek a gazdasági helyzeten.


Kevés tag léphet be a milliomosok Facebookjába

2009. május 26.

A The-sphere.com egy kizárólag VIP vendégek számára fenntartott, zárt körű közösségi oldal. Aki bebocsátást szeretne, be kell bizonyítani, hogy méltó rá. Az oldal ötletének atyja, David Manoukian cáfolja, hogy az új közösségi site a gazdagok Facebook-ja lenne. Szerinte nem a bankszámlán lévő összeg számít, hanem az életstílus.


Helikopterrel üldözte a milliomos a betörőt

2009. május 26.

Egy brit milliomos több mint 80 kilométeren át üldözött egy furgonnal menekülő betörőt magánhelikopterével. Az akciófilmbe illő, kétórás hajsza többe került az üzletembernek, mint amekkora értéket a tolvaj ellopott.


Csak tízszeres áron hajlandó szerepelni egy konzoljátékban az exmodell

2009. május 25.

Heather Millsről akarták megmintázni az egyik szereplőt a Capcom legújabb konzoljátékában. A tervből azonban semmi sem lett, az egykori modell ugyanis a producerek által felajánlott összeg tízszeresére tartott igényt, és ragaszkodott ahhoz, hogy ő legyen a játék központi karaktere.


Kitálalt luxuséletéről a milliomos 62 évvel fiatalabb felesége

2009. május 24.

Felfedte egykori luxuséletének részleteit egy 84 éves milliomos, Joe Hardy fiatal exfelesége. Kristen Georgi, aki összesen négy hónapig volt az üzletember felesége, állítása szerint nem távozott sok pénzzel a házasságból.


15 év után találták meg a gazdag feltaláló gyilkosait

2009. május 23.

A napokban tartóztatták le azt a párt, akik a vádak szerint 15 évvel ezelőtt meggyilkolták William Francis McLaughlint. A gyógyszeripari találmányából meggazdagodott feltalálót az otthonában lőtték le.


Árcsökkentési rekord született

2009. május 21.

Árcsökkentési rekord született a londoni luxusingatlan-piacon. Egy üzletember az eredeti ár kevesebb mint feléért, 18 millió fontért jutott hozzá egy előkelő, 40 millió fontért árult knightsbridge-i házhoz.


Vagyonilleték kivetését kérik magukra a német gazdagok

2009. május 20.

Átmeneti időre szóló vagyonilleték kivetését javasolja a német tehetősekre 23 gazdag német, enyhítendő a gazdasági válságnak a legszegényebbeket sújtó következményeit.


A legfiatalabb milliomosok a Guinness Rekordok Könyvében

2009. május 15.

A világtörténelem legvagyonosabb gyermekeinek a névsorát is tartalmazza a Guinness Rekordok Könyve. Az összesítésből kiderül, hogy a leginkább kifizetődő munka a színészkedés, de a babaárusítás sem rossz üzlet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5