Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

24 év után viselheti milliomos apja nevét a művésznő

2009. június 23.

24 év után vehette fel milliomos apja nevét egy hegedűművésznő, aki házasságon kívüli kapcsolatból született. Az apa, egy dúsgazdag japán üzletember néhány héttel lánya születése előtt életét vesztette egy repülőgép-szerencsétlenségben.


Lemondott 230 milliós nyugdíja feléről az egykori bankigazgató

2009. június 22.

Sir Fred Goodwin, a Royal Bank of Scotland egykori vezérigazgatója beleegyezett abba, hogy ezentúl éves nyugdíjának összege a felére, 113 millió forintra csökkenjen. A milliomos bankár a pénzintézet összeomlása előtt távozott a vezetői székből.


Nem tudja, mihez kezdjen pénzével a 73 éves milliomos

2009. június 20.

Luxusautó, Rio de Janeiro-i út és egy profi kertész tanácsai, egyelőre csupán ezek azok a dolgok, amikre az a nagypapa vágyik, aki a közelmúltban 25 millió fontot (több mint 8,3 milliárd forintot) nyert a lottón.


60 milliós bulit rendezett a recessziótól szenvedő vállalkozó

2009. június 17.

Az Ausztráliában élő orosz internet-milliomos, Zsenya Szvetnyenko szerint még ha a vállalkozásunk szenved is a gazdasági recesszió miatt, egy jó partit nem szabad kihagyni. Még akkor sem, ha az történetesen 250 ezer dollárba, vagyis 60 millió forintba kerül.


Beismerte bűnösségét a milliomost megölő call girl

2009. június 14.

Cecile Brossard, akit egy 2005-ben elkövetett gyilkossággal vádoltak, elismerte bűnösségét a bíróságnak. Elmondása szerint, noha egy milliomost ölt meg, tettének elkövetésében nem a pénz, hanem az érzelmei játszottak közre.


Kisorsolja egy üzletember a luxusautóját és a házát

2009. június 12.

Elvált, ezért új életet akar kezdeni egy dúsgazdag brit bankár, mégpedig úgy, hogy az általa készített nyereményjáték győztesének ajándékozza a vagyonát képező házat, autót és hajót. Ha az összes sorsjegyet eladja, akár 4 millió fontos bevételre is szert tehet.


Elvesztette vagyonát a könyörtelen milliomos

2009. június 05.

Tönkrement az Apprentice című brit gazdasági valóságshow egyik állandó szereplője, a jelölteket vizsgáztató milliomos, Paul Kemsley. Az üzletember ezek után nem tudja ellátni a műsorban a feladatait, így másik kérdező keseríti meg a gyakornokok életét.


Szegény íróhoz ment feleségül a milliomosnő

2009. június 04.

Egy dúsgazdag üzletember lánya megosztotta a Daily Mail olvasóival azt, hogy milyen egy szerény anyagi körülmények között élő író feleségének lenni. A pár hat évvel ezelőtt ismerkedett meg, és a társadalmi különbségek miatt eleinte egyikük sem bízott abban, hogy kapcsolatuk komolyra fordulhat.


Eladó a gyilkos producer kastélya

2009. június 04.

Árulja Los Angeles-i luxusingatlanát az a producer, akit azért ítéltek el, mert a szóban forgó rezidencián meggyilkolt egy színésznőt. A pénz a csaknem 20 éves börtönbüntetés elleni fellebbezés jogi költségeinek fedezésére kell.


Falujára hagyta vagyonát az egykori kémnő

2009. június 01.

Összesen 130 millió forintnak megfelelő összeget hagyott arra a walesi falura egy tehetős özvegy, ahol élete utolsó 30 évét töltötte. A titkosszolgálati kiképzést is kapott asszony egyetlen élő rokona mindössze 3 milliót örökölt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5