Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hetente több mint tízmillió kell a grófnő megélhetéséhez

2009. július 14.

A házassági szerződésben szereplő összeg mintegy háromszorosát, csaknem 20 milliárd forintot követel férjétől egy válófélben levő svéd grófnő. A hatalmas összegre azért van szüksége, mert állítása szerint hetente 53 ezer dollár szükséges kiadásai fedezéséhez.


A leggazdagabb bevándorlók

2009. július 13.

A Forbes magazin hagyományos, leggazdagabbakat tartalmazó összeállításában sok példát találunk olyan üzletemberre, akik választott hazájukban lettek sikeresek. A cikkünkben szereplő példák számára valóban "Amerika a lehetőségek földje". Az idősebbek között természetesen ott találjuk Soros Györgyöt, a fiatalok között pedig meglepő az internetes guruk magas aránya.


A gazdag nők több fiúgyermeket szülnek

2009. július 10.

Egy holland tudományos intézet jelentős számú mintát vizsgálva kutatta, igaz-e, hogy a gazdag nőknek inkább fiú, a szegénynek inkább lánygyermeke születik. A számok bizonyítják, hogy ez valóban így van, a tudósok evolúciós okokkal magyarázzák a jelenséget. Egy jó körülmények között felnövekvő fiúnak később több gyereke lehet, mint egy lánynak.


A betiltott kaszinók átköltöznek az orosz luxuslakásokba

2009. július 06.

Az orosz lapoknak nem volt kétségük afelől, hogy az ország elitje, amely megszokta, hogy a kaszinók világában tölti el szabadideje nagy részét, kitalál valamilyen módszert, amellyel visszahozhatják maguk közé a kitiltott szerencsejátékokat. Igazuk volt.


Kisemmizte exférjét Németország egyik leggazdagabb nője

2009. július 05.

Szinte üres kézzel távozik a házasságból Németország egyik leggazdagabb nőjének exférje. A brit bíróság döntése alapján Katrin Radmacher érvényt szerezhet házassági szerződésének, annak ellenére, hogy Németországban írták alá az esküvő előtt 4 nappal.


Kirúgták, ezért öngyilkos lett a dúsgazdag bankár

2009. július 04.

Újabb áldozatot követelt a gazdasági világválság, ezúttal egy kétgyermekes holland bankár követett el öngyilkosságot, miután megszűnt az állása. A milliomos saját gyűjteményéből származó fegyverrel vetett véget az életének.


Nem tudta kifosztani a válás után meggazdagodott milliomost az exfeleség

2009. június 29.

Nem kell nagyobb válási összeget fizetnie annak a brit férfinak, aki a házasság felbontása után lett milliomos, mondta ki a napokban a bíróság. Az üzletember a válás kimondásának idején vagyona 42 százalékát engedte át az exfeleségének.


Négymillió forintos macskát is árulnak a milliomosok kiállításán

2009. június 27.

Vagyonos embereket vár a hétvégén az orosz főváros, ugyanis Moszkva ismét helyet ad a milliomosok kiállításának, a The Summer Fair-nek. Ezen a rendezvényen szinte bármit megvehetnek a milliomosok, legyen az repülőgép vagy akár egy különleges állat.


Megtizedelte a válság a szupergazdagok számát

2009. június 26.

A válság világszerte megtizedelte a dollármilliomosok számát is. A Merrill Lynch és a CapGemini tanácsadó által nyilvánosságra hozott összeállítás szerint tavaly majdnem 15 százalékkal csökkent azoknak a száma, akiknek a vagyona legalább nettó egymillió dollár volt. A 30 millió dollár, vagy ennél nagyobb vagyonnal rendelkező szupergazdagok tábora ennél is nagyobb mértékben, közel 25 százalékkal zsugorodott.


Az óvadékot sem tudja kifizetni a drogkereskedelemmel vádolt lottónyertes

2009. június 24.

Drogkereskedelemmel vádolnak egy egyesült államokbeli lottónyertest. A férfi, aki 3 éve 1 millió dollárral lett gazdagabb, az óvadékot sem tudja kifizetni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5