Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ismét milliomossal kezdett az izraeli szupermodell

2009. július 31.

Újabb milliomosra vetette ki a hálóját Bar Rafeli. A szupermodell választottja 100 milliárdos vagyonnal rendelkezik, igaz kevésbé jóképű, mint az izraeli szépség előző dúsgazdag partnere, Leonardo di Caprio.


Ki számít ma milliomosnak?

2009. július 31.

Számos helyen olvashatunk arról, hogy a milliomosok száma világszerte csökken, és felmerül a kérdés, hogy ma ki számít milliomosnak, és mi alapján kaphatjuk meg ezt a jelzőt. A fogalom jelentése attól is függ, hogy a világ melyik részén élünk, és akad, aki szerint a ház nem tekinthető a nettó vagyon részének.


Megszállottan guberál egy milliomos

2009. július 28.

Benjamin Hewett walesi szobrász több millió fontos bankszámlával rendelkezik, és bár megtehetné, nem jár luxuséttermekbe. Ehelyett szupermarketek szemeteseiben kutat élelem után, amelyet elfogyaszt, a felesleget pedig elosztogatja a rászorulók között.


Hajtóvadászat indulhat az eltűnt orosz milliomos után

2009. július 27.

Nemzetközi körözés várhat egy adócsalással vádolt orosz milliomosra. Oroszország az Interpolhoz fordult, Alexander Shifrin ugyanis több mint egy éve ismeretlen helyen tartózkodik.


Elkelt a milliomosok kerítőnője

2009. július 26.

Elkelt a milliomosok és a sztárok híres kerítőnője, Patti Stranger. A 48 éves nő kezét Maui szigetén kérte meg kedvese, akivel természetesen egy társkereső oldalon ismerkedett meg.


20 milliót is kereshetnek egy év alatt a képzett dadák

2009. július 26.

Egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük a tehetős családoknál munkát vállaló dadáknak, cserébe viszont álomfizetést és bónuszként akár ajándék autót is kaphatnak. Egy elit dada akár 20 millió forintnak megfelelő összeget is megkereshet egy évben. Vízimentők, edzők és sok nyelven beszélő bébicsőszök előnyben.


Megépült az orosz milliomosok diszkriminatív lakóparkja

2009. július 17.

Megépült az a Moszkva környéki elit lakópark, amelynek területén csak a leggazdagabbak vásárolhattak ingatlant. A válogatott szomszédságnak azonban ára van, egy átlagos rezidencia is több mint 3 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerül.


Afrikai sárkunyhókat építene a tönkrement milliomos

2009. július 16.

Afrikai sárkunyhókat építene egy tönkrement brit milliomos, aki korábban számos szegény családot támogatott. Chek Whyte csaknem 10 milliárd forintnak megfelelő összeggel tartozik a bankoknak és a hitelezőinek.


Önkéntes házfoglalók költöztek be a világ egyik legdrágább utcájába

2009. július 15.

Hívatlan vendégek jelentek meg a kizárólag sokjegyű bankszámlával rendelkező lakókról nevezetes londoni Bishops Avenue egyik rezidenciájában. Vezetőjük azt állítja, hogy a tulajdonosok tudnak a házfoglalásról.


35 év után találta meg elveszett fiát egy milliomos

2009. július 14.

Megtalálta elveszettnek hitt fiát egy szingapúri milliomos, miután a nyilvánossághoz fordult, hogy felkutassa 35 éve nem látott családtagjait. A dúsgazdag kereskedő biztos abban, hogy a nemrég előkerült örökös valóban az ő fia.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5