Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mire költenek a pekingi milliomosok?

2009. augusztus 28.

A Hurun Report legújabb felmérése a Pekingben élő, csaknem 150 ezer milliomos fogyasztási szokásait vizsgálta. A kutatásból kiderült, hogy az új arisztokráciának is nevezett társadalmi réteg tagjai ingatlanokra, autókra, luxuscikkekre és kortárs művészeti alkotásokra költenek a legszívesebben.


Egy törött vécétartály miatt perelt az egyik leggazdagabb brit

2009. augusztus 27.

Egy törött vécétartályfedél miatt indított pert az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb házaspárja az albérlők ellen. Kívánságukat, miszerint az egész fürdőszoba felújításának költségeit a bérlők viseljék, a bíróság elutasította.


Perel a más gyermeke után tartásdíjat fizető milliomos

2009. augusztus 26.

Jogi úton próbálja meg visszaszerezni exfeleségétől a gyermektartásra adott összeget egy brit milliomos, miután kiderült, hogy három gyermekük közül kettő más apától származik.


Milliomos férjre vadászik egy televíziós asszisztens

2009. augusztus 25.

Milliomos bankszámlával rendelkező férj keresésébe fogott egy brit televíziós asszisztens. Rebecca Arnolds megváltoztatta a külsejét és több házasságközvetítőnél is próbálkozott, tapasztalatait pedig egy dokumentumfilmen örökítette meg.


Szamurájkarddal támadt szomszédjára a milliomos

2009. augusztus 25.

Szabadon távozhatott a bíróságról az a brit milliomos, aki egy 20 ezer fontos antik szamurájkarddal támadt szomszédjára tavaly egy szóváltást követően. A férfi, aki mentális problémákkal küzd, a lakásfelújítást kísérő zaj miatt verekedett össze a másik lakóval.


Takarítónőként dolgozik a tönkrement lottónyertes

2009. augusztus 24.

Összes pénzét elherdálta és takarítónőként dolgozik az a fiatal brit lány, aki hat évvel ezelőtt csaknem kétmillió fontot nyert a lottón. Callie Rogers állítólag örül annak, hogy újra szegény.


Rendőröket akart megvesztegetni a lottónyertes

2009. augusztus 21.

Ittas vezetésért a rendőrök megvesztegetéséért kerülhet börtönbe egy lottónyertes. A francia férfit, aki öt évvel ezelőtt 26 millió eurót nyert, jogosítvány nélkül közlekedett sárga Ferrarijával.


Írország egyik legjobb tanulója egy 18 éves milliomos

2009. augusztus 17.

Írország egyik legjobb tanulója lett az a tinédzser, aki milliókat keresett testvérével közösen alapított szoftvercégének eladásával. A fiatal milliomos minden vágya, hogy a Harvardon tanulhasson tovább.


A városnak ajándékozta kastélyát a milliomos

2009. augusztus 10.

Mindenkit meglepett, hogy a visszavonult életet élő ügyvéd a történelmi épületet a közösségre hagyta. Most az a kérdés, hogy hogyan hasznosítsák az ingatlant, amely a remények szerint felvirágoztatja a várost. A kastély a skót Selkirk város közepén áll.


146 évnyi börtönt is kaphat a milliomos

2009. augusztus 03.

Akár 146 évnyi börtönt is kaphat egy Írországból az Egyesült Államokba vándorolt milliomos, ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott számos vádpontban. Sean O’Neillnek nemcsak adócsalásért kell felelnie a bíróságon, hanem azért is, mert a bevándorlási hivatal elől elhallgatta, hogy korábban az IRA ifjúsági szervezetének tagja volt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5