Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Anyagi gondjai voltak a gyilkossággal vádolt exmilliomosnak

2009. október 10.

Felesége meggyilkolásának vádjával került börtönbe az orlandói milliomos, miután az asszonyt holtan találták hálószobájukban. Kiderült, hogy a férfinek egy ideje komoly anyagi problémái voltak, hatalmas házuk részleteit sem fizette. Tagad, de ő az egyetlen gyanúsított.


Öt év alatt fontmilliomos lett a geek tini

2009. október 10.

Saját magát képezte számítógépguruvá a monitor előtt felnőtt, 21 éves Joe Chedburn. Még csak 16 éves volt, amikor megírta azt az internetes játékot, amiből megkereste első fontmillióját. Saját bevallása szerint szerencsés, hogy abból élhet, amit igazán szeret csinálni.


Sámánok dobolnak a milliárdos gyermekéért

2009. október 09.

A csukcsföldi sámánok a terület legdélibb pontján összegyűlve Roman Abramovics, a Londonban élő milliárdos születendő gyermekének egészségéért végeztek védelmező rítusokat. Abramovics élete egy csukcsföldi árvaházban indult, és jó ideje a világ leggazdagabb emberei között tartják számon. Egyebek között a londoni Chelsea labdarúgóklub tulajdonosaként és a világ legnagyobb és legszebb luxusjachtjainak gyűjtőjeként is ismert.


Hajléktalanként szimfóniát írt a milliomos

2009. október 05.

Mindenféle zenei előképzettség nélkül írt szimfóniát egy hajléktalan férfi, aki ma már milliomos. Mint a férfi elmondta, minden egyes hang a fejében volt, csak segítség kellett neki, hogy papírra vesse azokat.


Kilakoltatják otthonából a családját zaklató milliomost

2009. szeptember 25.

Egy brit milliomos kilakoltatás elé néz. A férfinak azért kell a bíróság döntése értelmében elhagynia a családi birtokot, mert feleségét depresszióssá tette hatalmaskodó magatartása. Vitatja a döntést, szerinte nem ártott senkinek.


Mindenét elveszítheti Quelle örökösnője

2009. szeptember 18.

Magyarországon is jól ismert a Quelle cég csomagküldő katalógusa és termékei miatt. Az óriáscég örököse, Madeleine Schickedanz úgy tűnik, teljesen elszegényedhet, a cég felszámolása miatt még nyugdíjat sem kap. Spórolásba fogott, diszkontáruházakba jár.


Húsz év házasság után válik Hugh Hefner

2009. szeptember 10.

Hugh Hefner, a Playboy magazin 83 éves alapítója beadta a válókeresetet 47 éves felesége, Kimberly Conrad volt playmate ellen, aki már 11 éve külön él tőle. Hefner havi 4 millió forintnak megfelelő összeggel támogatná az asszonyt és gyerekeiket a válás után.


156 millióért akart feleséget venni a milliomos

2009. szeptember 08.

Csaknem 160 millió forintnyi pénzösszeget ajánlott egy milliomos egy nőnek azért, hogy hagyja el nyugdíjas férjét, és legyen a felesége. Az escortként dolgozó asszony már beadta a válópert.


Több milliárdos vagyonának felével fizethet a házasságtörésért egy férfi

2009. szeptember 04.

Véget ér az egykori álompár, a dúsgazdag környezetvédő Zac Goldsmith és Sherezade házassága. A férj, akit régóta gyengéd szálak fűznek egy Rotschild-örökösnőhöz, akár 92 milliárd forintos vagyona felét is elvesztheti a válóperben.


150 milliót keres az arcával a focistafeleség

2009. augusztus 29.

Félmillió fontos szerződést kötött a L’Oreal kozmetikai céggel Cheryl Cole. A focistafeleség a vállalat őszi televíziós kampányának arca lesz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5