Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 698 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ügyfele millióiból élt luxuséletet egy banki alkalmazott

2009. november 02.

A vádak szerint több mint 20 millió forintnak megfelelő összeget emelt le egyik milliomos ügyfele számlájáról egy egyesült állambeli banki alkalmazott. A 25 éves nő ruhákra és szórakozásra költötte a pénzt.


Apja alapítványának pénzére pályázik az elégedetlen örökösnő

2009. november 01.

Egy texasi olajmágnás lánya azt állítja, hogy néhai apját ügyvédei kényszerítették végrendelete módosítására. Az idős milliomos vagyona nagy részét végül nem lányának, hanem egy művészeti alapítványnak ajánlotta fel.


Hogyan válhat milliomossá a gyerekünk?

2009. október 27.

Sokan már gyerekként arról álmodoznak, hogy egyszer a milliomosok gondtalan életét élhetik. Ahhoz azonban, hogy a csemeték felnőttkorukban sokjegyű bankszámlával rendelkezzenek, nem árt, ha a szülők nyernek a lottón, vagy már a babák születésekor elkezdenek takarékoskodni.


Három napig a milliomosoké volt Moszkva

2009. október 26.

Véget ért a moszkvai Milliomosok Vására, amelyre a szervezők szerint idén rányomta a bélyegét a gazdasági válság. Az október 23-án megnyitott luxusvásáron a korábbinál kisebb létszámban megjelent kiállítók a visszaesett keresletre panaszkodtak.


Férje meggyilkolásával vádolja lánya a mesés vagyont öröklő özvegyet

2009. október 20.

Megvádolta hatalmas vagyont öröklő anyját a júliusban elhunyt Ben Novack Jr. mostohalánya. A nő szerint anyjának köze volt a milliomos gyanús körülmények között bekövetkezett halálához.


Orosz faluba költözött szerelme miatt egy olasz milliomos

2009. október 18.

Egy isten háta mögötti orosz faluba költözött szerelme kedvéért egy olasz milliomos. A luxusvilla, az éttermek és a drága ajándékok sem bizonyultak elég hatásosnak ahhoz, hogy Oksana nevű partnere jól érezze magát Olaszországban.Üvegvisszaváltásból gazdagodott meg a hajléktalan tőzsdéző


2009. október 16.

A hajléktalanból lett tőzsdéző az a 63 éves orosz férfi, aki rengeteg pénzt gyűjtött össze a visszaváltott üres üvegekből. Ebből az összegből rendezte életét, és az utca helyett a tőzsdén keresi a boldogulást.


A jövő milliomosai

2009. október 16.

A sikeres vállalkozás létrehozása nem feltétlenül korfüggő, számos fiatal esélyes arra, hogy hamarosan a dollármilliomosok, esetleg hosszú évek múlva a milliárdosok közé kerüljön. A Business Week az olvasók jelölései és szavazatai alapján választotta ki a legígéretesebb egyesült államokbeli 25 év alatti vállalkozókat.


Elítélték a milliomost, mert kiforgatta vagyonából az anyját

2009. október 12.

Bűnösnek találták Brooke Astor néhai örökösnő fiát, Anthony Marshallt. A férfi dollármilliókat csalt ki 105 éves korában elhunyt, Alzheimer-kórban szenvedő anyjától. A milliomos ügyvédjét is elítélték.


Hatvanszor ment bíróságra megkarcolt autója miatt a milliomos

2009. október 11.

Egy hónapnyi börtönt és pszichiátriai kezelést kapott az a férfi, aki bosszúból megkarcolta egy kaliforniai milliomos autóját. Az ítélet több mint hatvan bírósági meghallgatás után született meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5