Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Befagyasztják a spanyol királyi ház jövedelmét

2009. szeptember 30.

Nem volt még példa arra, hogy a spanyol királyi család költségvetése ne emelkedjen egyik évről a másikra. Most eljött ennek az ideje is, a befagyasztást maga a királyi ház kérte. Példát mutatnak az alattvalóknak.


507 karátos gyémántot találtak

2009. szeptember 30.

Újabb hatalmas gyémántra bukkantak Dél-Afrikában. A szokatlanul nagy és tiszta, 507 karátos gyémántot a híres Cullinan-bányában találták. Innen való a világ legnagyobb köve is.


Hajók öt- és tízmillió forint között

2009. szeptember 29.

Magyarországon kapható vitorlás és motoros hajók öt és tízmillió forint között. Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Ennyi pénzért a használt hajók bőséges választéka áll rendelkezésre, de komoly motorost, és kabinos hazai vitorlást újonnan is kapunk.


Egymilliárdos menedékház

2009. szeptember 28.

Futurisztikus magashegyi turistaszállást adtak át a hét végén a Mont Rose nevű, Zermatthoz közel fekvő csúcson, 2883 méteres magasságban. A szállás, ami két nyáron át épült 6,5 millió svájci frank (több mint 1,1 milliárd forint) ráfordítással, a készítők szerint a világ minden részéről vonzza majd a modern technológia és építészet szerelmeseit.50 millió dollárra perli a bank a szaúdi milliomost

2009. szeptember 26.

A Société Générale nevű francia bank óriási, 9,2 milliárd forintnyi összegre perelte be Maan al-Sanea milliárdost. Állításuk szerint a szaúd-arábiai üzletember egyik cége számára ekkora hitelt nyújtottak, amit nem kaptak vissza. Egy arab lap szerint Maan al-Sanea a térség harmadik leggazdagabb embere.


Egy palack whiskey 3 millió forintért

2009. szeptember 25.

Az 57 éves Macallan whiskey egyetlen palackjának ára 15 ezer dollár. A cég különlegességeket kínáló sorozatának újabb darabjából csak négyszáz darabot palackoztak. Bizonyára van, akinek az érett ízű ital megéri csaknem hárommillió forintos árat.


A gazdag nők jobban félnek a válástól

2009. szeptember 25.

Ahogy növekszik a gazdag nők száma a világban, úgy lesz egyre kényesebb kérdés számukra is a váláskor megszabott anyagi hozzájárulás a kisebb pénztárcájú házastársnak. A dolog az Egyesült Királyságban odáig fajult, hogy egy befolyásos családjogi szakértő reformokat akar.


Visszament dolgozni a 6 milliárdot nyerő anyuka

2009. szeptember 24.

32 millió dollárt nyert a lottón ez egyesült államokbeli anyuka, mégsem hagyta ott a munkahelyét. Azzal indokolta döntését, hogy multimilliomosként is ugyanaz maradt, aki volt. Egyelőre csak annyi a terve, hogy vesz egy házat.


16 milliót találtak a fiatal horgászok

2009. szeptember 22.

A két tizenéves ausztrál fiú horgászás közben talált rá a százezer ausztrál dollárral megtömött zsákra. Nem tették el, némi gondolkodás után leadták a rendőrségen, a hivatal most vizsgálja, honnan származik a tetemes összeg. Elképzelhető, hogy eredetileg bűnözőké volt.


150 millióért rendeznek szülinapi bulit a tehetségkutató zsűritagjának

2009. szeptember 21.

Simon Cowell több brit és egyesült államokbeli tehetségkutató zsűrijének oszlopos tagjaként lett ismert. Ötvenedik születésnapja tiszteletére Londonban óriási partit rendez számára milliárdos jóbarátja. A 400 meghívott között igen magas arányban lesznek hírességek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5