Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Árrekordot döntött a tízmilliárdos lakás

2009. október 15.

Hongkongban 10,2 milliárd forintnyi helyi dollárért kelt el egy 68. emeleti lakás. A rekordot nem ez jelenti, hanem négyzetméterára, ami 21,5 millió forint. Egyesek a válság végének értékelik, hogy ilyen magasan szállnak a távol-keleti lakásárak, mások ingatlanpiaci lufitól tartanak.


Több mint egymilliárdért árulják Elvis házát

2009. október 14.

Eladó Elvis Presley birtoka, ahol a mézesheteit töltötte 1968-ban feleségével, Priscillával. A több mint 6 ezer négyzetméteres ingatlan ára 6,5 millió dollár, vagyis 1,18 milliárd forint.


Öt év alatt fontmilliomos lett a geek tini

2009. október 10.

Saját magát képezte számítógépguruvá a monitor előtt felnőtt, 21 éves Joe Chedburn. Még csak 16 éves volt, amikor megírta azt az internetes játékot, amiből megkereste első fontmillióját. Saját bevallása szerint szerencsés, hogy abból élhet, amit igazán szeret csinálni.


Mobilházban tengeti napjait az elszegényedett lottónyertes

2009. október 08.

Mobilházban tengeti napjait egy idős egyesült államokbeli férfi, aki csaknem 30 évvel ezelőtt tett szert rekordösszegű nyereményre a lottón. Lou Eisenberg elmondása szerint csak a jelennek élt, és mindenkinek adott pénzt, aki kért tőle.


Ingyen repülést kínál az elit utazási iroda

2009. október 07.

Az Ultimate Escapes klub új tagjainak ingyen repülést kínál az iroda által kínált bármely célállomásra, bármely légitársaság igénybevételével. A legolcsóbb tagság 70 ezer dollár, de akár 450 ezer dollárt is fizethet az, aki szeret biztosra menni az utazás során.


Batman millió dolláros autóval járt

2009. október 06.

Stockholm utcáin különös autó száguld végig. A fekete járgány megszólalásig hasonlít az 1989-es Batman filmben látható járműre. A batmobile elkészítése 3,5 évbe és egymillió dollárba került a készítőknek.


A legdrágább hajók Magyarországon

2009. október 05.

Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Utolsó anyagunkban a tízmillió forintnál drágábban kapható vízi járművek között néztünk körül, mint néhány példából kiderül, méretben, luxusban és árban a határ a csillagos ég. Azért mi a földön maradtunk, és elsősorban azt vizsgáltuk, hogy a hazai piacon minek van helye.


A lottónyertes kézbesítő maradt

2009. október 04.

A brit nemzeti lottó 15. évfordulójának egyik nyertese Tracy Foster. A kétgyermekes anya az évforduló kapcsán nyilatkozott arról, mennyiben változott meg az élete. A nő azon kevesek egyike, akinek alig, még katalóguskézbesítő munkáját sem hagyta ott, miközben százmilliói vannak.


Sokan rendeltek a 20 milliós kínai repülőgépből

2009. október 02.

Elkészült az új amerikai-kínai fejlesztésű sportrepülőgép az északkelet-kínai Senjangban. A gép ára 111 500 dollár (20,8 millió forint) lesz, évente több mint ezer darabot terveznek eladni belőle.


Egy centet sem hagyott exfeleségeire a Pink Floyd zenésze

2009. szeptember 30.

Nyilvánosságra hozták Rick Wright, a Pink Floyd egykori billentyűsének végrendeletét. Kiderült, hogy a férfi 24 millió fontot, vagyis 7 milliárd forintot hagyott hátra fiaira és testvéreire, három volt felesége azonban nem kap semmit. Egy hatmillió forintos buli is kilátásban van, a zenész ugyanis azt kérte, rendezzenek egy nagy partit a tiszteletére.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5