Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Házfoglalóknak segít a bűnözőket filmező milliomos

2009. október 30.

Egy korábban a milliomosok életét élvező férfi most a squatterek, vagyis az illegális házfoglalók mellett áll ki. Mark Guard, aki szinte megszállottjává vált a bűnözőkről készített filmeknek, most az üres palotákba önkényesen költöző hajléktalanok szóvivőjének tartja magát. A milliomos volt már hajléktalan is, mielőtt a illegális tevékenységek megörökítésére adta a fejét.


220 milliárdot ér a sztártárlat

2009. október 29.

Szigorítottak a Szépművészeti Múzeum biztonsági rendszerén. A most nyílt Botticellitől Tizianóig - Az itáliai festészet két évszázadának remekművei című kiállításra csak különleges, golyóálló üvegkapukon át lehet bejutni. A legértékesebb képeket szintén golyóálló üveg védi, a biztosítás értéke 220 milliárd forint.


Milliókat keresett a fantommunkás

2009. október 28.

Éveken keresztül kapott fizetést egy amerikai fantomalkalmazott. Felvették a munkára, de nem dolgozott egy napot sem, egy hiba miatt mégis öt éven utalták számlájára a pénzt. Vissza kell fizetnie a 86 millió forintnyi dollárt, és hat évre le is ültethetik.


Hárommilliárdot vittek el egy moszkvai lakásból a betörők

2009. október 27.


Egy moszkvai lakótelepi lakásból hatmillió dollárt és hétmillió eurót vittek el betörők. Az esetet máris bűnügyi rekordnak és az évszázad betörésének minősítette az orosz sajtó.


Akiknek tízmilliókat fizetnek a bulizásért

2009. október 27.

Annak ellenére, hogy fényűző partikra járnak és sok esetben két kézzel szórják a pénzt, a hírességeknek sokszor egyáltalán nem kell fizetni a szombat éjszakai bulikért. Sőt, nem ritka, hogy a klub fizet a sztároknak a megjelenésért. Van, hogy százmilliót is megér egy celeb egyetlen estére.


A Google vezére a családját segítő alapítványt pénzeli

2009. október 26.

Sergey Brin családja harminc éve, A Google alapítójának gyermekkorában költözött a Szovjetunióból az Egyesült Államokba. Egy alapítvány vízummal, jegyekkel és pénzzel is segítette őket. Jótettüket kamatostul kapják most vissza, kerek egymillió dollárt utal át részükre a ma már sikeres és gazdag üzletember.


Titkolózás a Bergman-birtok eladása körül

2009. október 26.

Meg nem nevezett összegért vásárolta meg egy dúsgazdag norvég üzletember Ingmar Bergman néhai filmrendező egy világtól elzárt kis szigeten fekvő idilli birtokát. Az új tulajdonos művészeti központot létesít Farö szigetén, ahol az arra érdemesnek tartott, szerencsés művészek alkothatnak majd. Az ingatlan értékét egymilliárd forintra becsülik.


Hány millió kell a nyugdíjas évekre?

2009. október 21.

Legalább egy, dollárban. A Northwestern Mutual Foundation legutóbbi felméréséből az derült ki, hogy az egyesült államokbeli fiatalok legnagyobb része szerint legalább egymillió dollár, vagyis 176 millió forint kell a békés öregséghez. Csaknem a felük mondta azt, hogy kétmillióra is szükség lehet.


Húszmilliárdos tartozással szökött meg az üzletember

2009. október 17.

Eltűnt Londonból a multimilliárdosok egyik pénzügyi tanácsadója, Nicholas Levene, miután csődöt jelentett. Állítólag 70 millió fonttal tartozott a befektetőknek, egyes források azonban 200 millió fontról, azaz 58 milliárd forintról tudnak. A szomszédok szerint már egy hónapja elkezdtek költözködni.


15 milliót dobott ki az ablakon a titokzatos lottónyertes

2009. október 15.

Nem jelentkezett csaknem 15 millió forintos lottónyereményéért egy brit játékos. A pénz egy alapítványhoz kerül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5