Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Havi 90 milliós eltartást akar a baseball-mágnás exfelesége

2009. november 11.

Frank McCourt, a Los Angeles Dodgers baseballcsapat tulajdonosa elválik feleségétől, miután elbocsátotta az igazgatói székből. Az asszony havi 300 ezer fontot, vagyis 90,6 millió forintot követel a volt férjétől a válás után. Fel is tudja sorolni, mire költené ezt az összeget.


Magyar arisztokratának adta ki magát egy nőcsábász csaló

2009. november 11.

Börtönbüntetésre ítéltek hétfőn Ausztriában egy férfit, aki az Andrássy család leszármazottjának adta ki magát, majd pénzt és ékszereket lopott.


A vezérigazgató mobilszáma is jár az ötmilliós kamerához

2009. november 09.

Nyilvánosságra került a Red új, EPIC-X elnevezésű digitális high-end kamerájának ára. A professzionális készülék első, béta kiadásainak alapára 28 ezer dollár, vagyis 5,2 millió forint lesz, amihez jár a vezérigazgató személyes telefonszáma is.


Az utca, ahol milliókat költenek el a gazdag kínaiak

2009. november 06.

Míg a világ túlnyomó részén a legtehetősebbek is megérzik a válságot, Kínában továbbra is elképesztő iramban keresnek és költenek. A pekingi Jinbao utca az, ahol a legnagyobb számban találni luxusüzletet, ide jár a helyi elit autót vásárolni. A legtöbben igen fiatalok, és elképesztően tehetősek.


12 éves régiség 14 millióért

2009. november 04.

A világ első mp3-lejátszójaként kínálnak egy 1997-es készüléket az eBay-en 75 ezer dollárért (14 millió forintért). Tulajdonképpen még az mp3 formátumot sem tudja kezelni, de 1997-ben két évvel előzte meg a kereskedelmi forgalomba kerülő lejátszókat. Ezért lehet 14 millió forintnyi dollár a kikiáltási ára.


Tízmilliókat ért a kerti szobor

2009. november 03.

Rengeteget ért az a kerti szobor, amit negyven éve, házával együtt vett egy férfi. Nem tartotta sokra, arra gondolt, megpróbálja némi pénzért eladni, ám 22,5 millió forintnyi dollárt kapott érte. Kiderült, hogy egy neves művész készítette.


Ismerős tette el a nyugdíjasok milliárdjait

2009. november 03.

Őrizetbe vette a rendőrség Oroszországban azt a férfit, akire két kisnyugdíjas vagyonának kezelését bízta. Erős a gyanú, hogy a letartóztatott Szergej Szkoblikov ellopott tőlük 3 milliárd forintnyi dollárt és eurót. A gyanúsított tagadja, hogy köze lenne a hatalmas összeg eltűnéséhez.


Vacsora nyolcmillió forintért

2009. november 02.

Roman Abramovics múlt hétvégén a Nello’s nevű New York-i olasz étteremben vacsorázott. A meglepő nem is ez, hanem a lakoma után kihozott számla összege, ami több mint nyolcmillió forintos összegről szólt. Abramovics tagadja, hogy ennyit költött volna.


Maszkban vette át rekordnyereményét a kínai lottózó

2009. október 30.

Maszkban és napszemüvegben jelent meg közel tízmilliárd forint értékű lottónyereményéért Kínában egy férfi. Azért titkolta kilétét, mert korábban elterjedt, hogy csalás van a dologban, meghamisították a sorsolást. A sajtóban is napvilágot látott feltételezést az érintett hivatal cáfolta.


Amikor temetni luxus

2009. október 30.

Aki életében szerette a luxust, az valószínűleg a földi léttől is nívós körülmények között szeretne elbúcsúzni. Számtalan módon lehet az utolsó utat különlegessé, elegánssá tenni. Több tízmilliós mauzóleumra éppúgy akad példa, mint a modern síremlékre.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5