Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

A tavalyi év egyik legnagyobb sikkasztási botránya

2010. január 11.

A tavalyi év egyik legnagyobb sikkasztási botránya a Koss fejhallgatókat gyártó cégnél történt. Most úgy tűnik, hogy az igen nagy lábon élő alkalmazott, Sujata Sachdeva több pénzt költött el, mint korábban hitték. Állítólag 31 millió dollár tűnt el a volt vezető kezei között, miközben a cég összértéke 81 millióra tehető.


Harmincmillió dollár fizettek egy YouTube-os videó készítőjének

2009. december 18.

Harmincmillió dolláros hollywoodi szerződést hozott egy uruguayi producer számára az a rövidfilm, amelyet a YouTube videomegosztó portálra töltött fel.


Kétmillióval kevesebbet költ idén karácsonyra a megszállott férfi

2009. december 17.

Olcsóbb lesz a karácsonya a Mr. Christmas becenevű brit férfinak, aki évente 365-ször - szökőévben 366-szor - tartja meg az ünnepet. A megszorítások miatt csupán kétkilós pulykákat vásárol minden nap, és kevesebb ajándékot vásárol magának. Kétmillió forintnyi összeget spórolhat meg a 16 éve tartó hobbijából.


Naponta 300 ezret költ a tehetségkutató producere

2009. december 03.

Naponta 300 ezer forintnak megfelelő összeget költ el Simon Cowell producer, az X Factor tehetségkutató zsűrijének elnöke. A pénz a luxusautók fenntartására, jó éttermekre, drága borokra és gyantázásra kell, legalábbis a Daily Mirror online kiadása szerint.


Lopják a lottóárusok a nyertes szelvényeket

2009. november 28.

A szelvényeket eltulajdonító lottóbolti alkalmazott nem is olyan ritka jelenség, mint elsőre gondolnánk. Az Egyesült Államokban hat ilyen bűnöző ellen indítottak eljárást öt különböző államban. Ők azok, akik elhallgatják, hogy az ellenőrzésre vitt szelvények esetleg milliókat érnek.


Hogyan gazdagodjunk meg a válság alatt?

2009. november 27.

Ebben talán a legnagyobb szakértő az egykori amerikai elnök apja, Joseph P. Kennedy lehetett. Az amerikai üzletember a nagy világválság hat éve alatt növelte vagyonát négyről 180 millióra. Az AskMen.com alapján tekintsük át, mit leshetünk el a példájából.


Eltűnt milliárdosok nyomában

2009. november 25.

A Wall Street Journal arra keresi a választ, hogy hová tűntek a milliomosok Marylandből, az Egyesült Államok legnagyobb átlagos fizetésekkel büszkélkedő tagállamából. Vajon elköltöztek, meghaltak vagy megszűntek milliomosnak lenni?


Eladó az Alkonyat című vámpírfilm forgatási helyszíne

2009. november 24.

Az Alkonyat vámpírfilmek tehetős rajongói 3,3 millió dollárért megvásárolhatják azt a vancouveri házat, ahol a sorozat eddigi két részének számos jelenetét forgatták.


400 milliót raboltak el egy banki ügyféltől a nyílt utcán

2009. november 24.

Ahogy kivett egy bankból több mint 400 millió forintnyi készpénzt egy tajvani férfi, szinte azonnal kirabolták. Az órabolt-tulajdonos segítségére siető alkalmazottat lábon lőtték és elmenekültek.


Egymillió dolláros álomesküvő Rómában

2009. november 19.

A Rome Cavalieri Hotel különleges megoldást kínál tehetős pároknak. A gyémántgyűrű mellé millió dolláros álomesküvővel kápráztathatja el a menyasszonyát a gazdag vőlegény, ráadásul a szervezés fáradalmait is leveszik a válláról. A luxusról előre gondoskodnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5