Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliókat érhetnek a papírra ragadt kincsek

2010. február 03.

A családi bélyegalbumokban is találhatunk komoly értékeket, ahogy a régi borítékokat, képeslapokat is érdemes átnézni, nincs-e köztük filatéliai ritkaság. A legdrágább magyar bélyegről és más különlegességekről, gyűjtőkről és tolvajokról is beszélgettünk Visnyovszki Gáborral, a Magyar Filatéliai Tudományos Társaság elnökével.


Tízmilliónyi részvényt vett a 14 éves befektető

2010. január 29.

Mindig érdekes találgatni, ki lesz a következő befutó a fiatal befektetők közül, ki jut fel a saját erejéből a milliárdosok táborába. Nagy eséllyel indul ebben a versenyben az az egyesült államokbeli tinédzser, aki inkább vásárol részvényt videojátékok helyett.


Esernyőtartónak használt egy 160 milliós vázát az idős házaspár

2010. január 29.

Kincseket nemcsak a föld alatt lehet találni, a mostani példa azt mutatja, érdemes körülnézni idős házaspárok fogasa alatt is. Amikor épp nem esernyőtartónak használta, a brit pár egy sarokban hagyta porosodni a közel 160 millió forintos 18. századi kínai vázát. 50 évig nem tudták, mit őrizgetnek.


20 millió forintért lehet kihalófélben lévő tigrist örökbe fogadni

2010. január 27.

Az indonéz kormány megengedné, hogy 107 ezer amerikai dollárnak megfelelő rúpiáért (20,6 millió forintért) a tehetősek most ritkaságnak számító szumátrai tigrist fogadjanak örökbe. A becslések szerint már csak 400 ilyen állat él a világon.


Százezer dollár és luxusautó jár az orosz aranyért

2010. január 27.

Az orosz állam százezer dollárral, átszámítva 19,3 millió forinttal jutalmazza a 2010-es vancouveri téli olimpián aranyérmes sportolóit.


A válság nyertesei

2010. január 27.

Bár 2009 a legtöbb ember számára a pénzügyi veszteségek éve volt, akadtak olyanok, akik még gazdagabbak lettek. A Forbes összegyűjtötte a legtöbb nyereséget elkönyvelő amerikai milliárdosokat.


Szuhoj harci repülőgép magánszemélyeknek is

2010. január 26.

Annak, aki szeretné átélni a hidegháborús időszak pilótáinak élményeit, most lehetősége nyílt rá. Eladó ugyanis a korszak csúcstechnológiáját megjelenítő két Szuhoj 27 Flanker harci repülőgép. Ötmillió dollár az ára a ma is impozáns technikának, vezetését is megtanítják új tulajdonosának.


Milliós festményeket tesz a vízre Abramovics

2010. január 25.

Egy műkereskedő elárulta, hogy Roman Abramovics nem fukarkodott luxusjachtjának berendezésével. Harmincöt kortárs művet vásárolt, ezek fogják az Eclipse falait díszíteni. A legek hajóján a falakkal sem spórolt a tulajdonos.


4 millió forintnyi készpénzt és ékszert talált egy taxis

2010. január 14.

Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofőr, mégis visszaszolgáltatta azokat tulajdonosuknak.


Egy palack víz 4,5 millió forintért

2010. január 12.

Az alkimisták évszázadokon keresztül keresték az örök élet italát, és az aranycsinálás titkát. Egy cég most azt sugallja, hogy egy termék formájában egyszerre találta meg a kettőt. Az arany tartalmú Exousia víz egyetlen palackját 4,5 millió forintért adják.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5