Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliomos lesz születésnapjára Susan Boyle

2010. március 23.

Milliomos lesz születésnapjára Susan Boyle. Az egyedül élő skót háziasszony egy éve, 48 évesen lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű.


Milyen gazdag a pofátlanul gazdag?

2010. március 19.

Vajon egy milliomos gazdag? Ez nemcsak attól függ, melyik országban és pénznemben vizsgáljuk, hanem a felállított mércétől, amiben az illető vagyoni helyzetét értékeljük. Fontmilliomosokat is hívhatunk szegényeknek, legalábbis Felix Dennis dollármilliomos vállalkozó szerint, aki könyvet is írt a vagyon sajátos besorolásáról.


Piacra dobták a világ legöregebb whiskey-jét

2010. március 16.

Kereskedelmi forgalomba került a világ legöregebb, 70 éves whiskey-je. Csupán 54 darab 7 decis palack kerül forgalomba.


Lenyelte a 10 ezer eurós kaparós sorsjegyet egy férfi

2010. március 09.

A Ryanair utasa dühében lenyelte a kaparós sorsjegyet, amikor kiderült, nem kapja meg a 10 ezer eurót. Azért húzta fel magát a brit férfi, mert kiderült, a fedélzeten nem fizetik ki nyereményét. Végül jótékony célra fordítják a majd hárommillió forintot.


A legdrágább gyógyszerek a világon

2010. március 01.

Az egészség a legdrágább, ezt mondják azok, akik már átéltek súlyos betegséget. Vannak azonban olyan gyógyszerek, amik luxusnak számítanak, és legfeljebb dollármilliomosok engedhetik meg maguknak a használatát. A gyógyszergyártók indoklása és a legdrágább, több tízmillió forintos gyógyszerek listája következik.


Saját lányai itatták le az örökségért a brit milliomost

2010. február 24.

A brit legfelsőbb bíróságon tárgyalt ügyben a vád szerint saját lányai leitatták, és begyógyszerezték az idős milliomost, aki ebben az állapotban hagyott rájuk fejenként 300 ezer fontot (92 millió forintot). Richard Key pénzéért dúl a családi háború, fia pereskedik saját testvéreivel.


Milliókat költünk nem létező dolgokra

2010. február 23.

Szárnyalnak a virtuális világ valódi árai. Minden jel arra mutat, hogy a jövőben ugrásszerűen nő tovább az online, csak az interneten létező tárgyakra költött dollárok száma. Most még rácsodálkozunk, hogy miért adott több mint ötmillió forintot valaki egy pixelekből épült szigetért, ez azonban hamarosan természetes lesz.


Milliárdokért keltek el a nőcsábász feljegyzései

2010. február 19.

A Francia Nemzeti Könyvtár hétmillió euróért, csaknem kétmilliárd forintért megvásárolta Casanova kéziratait, köztük a velencei szabadgondolkodó legendás emlékiratait.


Tízmilliók szerelmes levelekért

2010. február 18.

Kalapács alá kerülnek John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnökének titkos szerelmes levelei, amelyeket 1953 és 1955 között írt egy svéd lánynak. Az árveréstől húszmillió forintnak megfelelő dollárt várnak a szervezők.


Vágott kristályból emelt trónus a legnagyobb arcoknak

2010. február 11.

Egy eredeti, XIX. századból származó trónt vehet, akinek van felesleges 39 ezer dollárja. A kárpitozott, vágott kristályokkal díszített trónus újszerű állapotban várja, hogy valaki hazavigye. A nemesi származás nem feltétel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5