Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább síbérlete

2008. november 05.

Nincs többé sorban állás a síliftnél, ha az idei szezon legdrágább síbérletét vásároljuk meg. A Great Canadian Heli-Skiing 80 ezer dolláros (16 millió forintos) árából akár egy saját liftet is építhetnénk, igaz, azzal nem választhatunk szabadon lejtőt magunknak a teljes szezonban.


Az USA hatalmát tükrözi a hatmilliós biliárdasztal

2008. november 05.

A sassal díszített hatmilliós biliárdasztal az Egyesült Államok gazdagságát és hatalmát tükrözi bárki nappalijában. A tükrözés fényét gránit lapok, mahagóni és gyöngyberakás teszi szó szerint is láthatóvá. Csak el ne vakítsa a játékost.


143 millió forintot örökölt két kutya

2008. november 04.

700 ezer dollárt, vagyis mintegy 143 millió forintot hagyott két kedvencére egy fél éve elhunyt melbourne-i lakos. Az ismeretlen gazdinak köszönhetően Wags és Deefa életük végéig luxus kutyaotthonban élhetnek, saját edzőjük, pedikűrösük van, de a rendszeres masszázst sem nélkülözik.


Szónokként keres milliókat az exminiszterelnök

2008. október 30.

Tony Blair több mint 12 millió fontot keresett azóta, mitóta leköszönt a miniszterelnöki posztról. Ez hatszor akkora összeg, mint amit az Egyesült Királyság miniszterelnökeként és egész eddigi életében keresett.


Egymillióért kínált rendszámok

2008. október 28.

Továbbra is Sanghaj az egyetlen kínai város, ahol a személyautók térhódítását a rendszámtáblák kiadásának korlátozásával próbálják visszaszorítani. Ezért Kína gazdasági fővárosában a rendszámok a legolcsóbb helyi gyártású autónál is drágábban cserélnek gazdát.


Magyar mágnások első milliója

2008. október 21.

Az első millió megszerzéséhez szorgalom, kitartás és szerencse kell, derült ki a Népszabadság Top 150 című, a leggazdagabb Magyarországon élő üzletembereket bemutató kiadványából. Édességgyártás, egy kohó lebontása és hitelszerzés szerepel a jövedelmező tevékenységek között.


Lemaradt a milliókról a lottónyertes

2008. október 17.

Lemaradt több mint 20 millió forintot érő lottónyereményéről egy Costa Rica-i férfi, aki elfeledkezett a nyertes szelvényről, és kimosta a ruháival együtt. Egy egyesült államokbeli nyertes pedig fél éve egyáltalán nem jelentkezik nyereményéért, a pénz egy alapítvány bankszámlájára fog kerülni.


Már arany Nike cipőt is vehetünk

2008. október 16.

Az eredeti modellek mintegy ötvenszeresébe kerül az a prémium kivitelű Nike Dunk, amely aranyréz árnyalatban pompázik. Az exkluzív magas szárú cipőt nem kevesebb, mint 5405 dollárért, azaz 1 millió forintért kínálják a tehetős kosárlabdázóknak.


Dizájnos sífelszerelés tehetőseknek

2008. október 15.

Aki síelésen töri a fejét, és nem elégedett korábbi felszerelésével, imádja ezt a téli sportot, ráadásul a pénznek sincs szűkében, annak érdemes elgondolkodni a Courchevel és a Lacroix közös kreációja, a Courchevel luxus síszett megvásárlásán.


Kilencmillióba kerül a Háború Művészete

2008. október 06.

A sakk rendkívüli koncentrációt és szürkeállományt igényel, de mit lehet tenni akkor, ha a játékosok nem eléggé motiváltak a partihoz? Például kínálni nekik egy drágakövekkel gazdagon díszített, a Háború Művészete nevet viselő szettet, amivel biztosan izgalmas lesz a "csata". Közel 9 millió forintért a miénk is lehet ez a pazar sakk-készlet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5