Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

30 milliót kapott egy nő, mert kora miatt nem jutott álláshoz

2008. november 27.

Több mint 30 millió forintnak megfelelő összeget kapott kártérítésként egy 50 éves brit nő. Margaret Keane azért perelt, mert képzettsége és gyakorlata ellenére nem vették fel könyvvizsgálónak, véleménye szerint azért, mert túlságosan öregnek találták.


Milliókat költenek varázslatra az oroszok

2008. november 27.

Több mint ötmillió forintnak megfelelő összeget költött mágusokra egy orosz nő, hogy felkutassa szerelmét. A varázslás azonban sikertelennek bizonyult, mert a férfi megnősült, a lány viszont egy fillért sem kapott vissza a mágusoknak fizetett összegből.


Eladó a legértékesebb Rolex-kollekció

2008. november 26.

Davide Blei olasz gyűjtő eladja értékes gyűjteményét. A Patrizzi aukciósháznál kalapács alá kerülő Rolex kollekciónál nincs drágább a világon. Az eladásra kerülő órák között van, amit 52 millió forintra becsülnek.


Megegyezett Michael Jackson és a bahreini királyfi

2008. november 25.

Az utolsó pillanatban megegyezésre jutottak Michael Jackson, illetve a popsztárt több millió dollárra perlő bahreini Abdullah sejk ügyvédei. Az 50 éves amerikai énekes már elindult Londonba, hogy bíróság elé álljon, amikor értesítették a megegyezésről. "Éppen készült felszállni a gépre, amikor jogászai azt tanácsolták, hogy halassza el az utat, mert elvi megegyezésre jutottak a peres féllel" – nyilatkozta Jackson szóvivője.


Az idei év legnagyobb jachtjai

2008. november 24.

Ahogy megszokhattuk, 2008-ban is épültek hatalmas és fényűző hajók, melyek egy részét ugyan próbálta tulajdonosa az illetéktelen tekintetek elől elrejteni, de ez nem sikerülhetett. Mint minden évben, a Power and Motoryacht idén is összeállította a legnagyobbak százas listáját. Az abszolút lista élén egy állami olajpénzekből épült óriást találunk.


Lopnivaló széf

2008. november 24.

Van, akinek megéri milliókat költeni tulajdona biztonságára. Az alábbi, 38 millió forintos Traum Heirloom széf a svájci bankok biztonságát ígéri művészi kidolgozottsággal párosítva. Milyen kár, hogy egy széfet tulajdonosa nem szívesen tesz közszemlére.


2,3 millióért lehet jegyet venni Obama beiktatására

2008. november 13.

Interneten árusít jegyeket Barack Obama beiktatási ünnepségére a StubHub.com. A legdrágább helyekért csaknem 11 ezer dollárt kérnek. Az online jegybrókerek tevékenysége ellen több politikus is tiltakozik, a kongresszus pedig egyenesen lebeszéli az embereket az internetes jegyvásárlásról.


Kézzel gyártott motor 218 millióért

2008. november 13.

A japán Chicara Nagata nem művész, nem szerelő, nem is hivatásos dizájner. Egy kicsit mind a három, ahogy ez az egyedileg, kézzel készült motorjain látszik is. És persze ezek árcéduláján is: a vevők egymillió dollárt fizetnek egy-egy darabért, pedig nem teljesítményükről híresek.


A világ legdrágább tollai

2008. november 12.

Az alábbi tollak nem egyszerűen státusszimbólumok tehetős üzletembereknek. Ezek a legdrágább írószerszámok, melyeket csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak. A profi kidolgozás és a megbízhatóság alapkövetelmény, sokkal fontosabb az egyediség, illetve a méregdrága alapanyagok és a különleges dizájn.


Arab hercegnek adta ki magát a csaló

2008. november 09.

Dúsgazdag szaúdi hercegnek adta ki magát egy ausztrál férfi, hogy pénzt csaljon ki fényűző életvitele finanszírozásához. Összesen 9 millió dollárt szerzett a hiszékeny befektetőktől, amit luxusautókra és versenylóra költött.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5