Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mennyiből utazhatunk a télből a nyárba?

2008. december 18.

Van, aki már érzi a drága utak utáni érdeklődés csökkenését, és van, aki szerint erről még nem beszélhetünk. Népszerűek maradtak az olyan klasszikus célpontok, mint a Maldív-szigetek, és olyan "új" vidékek is kedvelt úti célok listájára kerültek, mint a Karib-tenger. Egyre többen szállnak luxushajók fedélzetére, és a téli golfutak is népszerűek. Ajánlatok és árak.


Kezdő festő munkáját kínálják 131 millióért

2008. december 15.

Egy teljesen ismeretlen ausztrál festő egymillió ausztrál dollárért (131 millió forintért) árulja első képét az eBay-en. Mentségére legyen mondva, a bevételből csak egy dollárt tartana meg, a többit jótékony célra fordítaná.


Saját szigetet kap ajándékba Michael Schumacher

2008. december 12.

A legkívánatosabb karácsonyi ajándékok listája újabb taggal bővült. Michael Schumacher egy szigetet kapott ajándékba a dubaji hercegtől, mely a The World, azaz a Világ része lesz. A Világ egy mesterséges szigetcsoport, itt épül a Forma1-legenda hétmillió dolláros ingatlanja.


Celebekkel felturbózott luxusparti

2008. december 11.

December 6-án immár hatodik alkalommal rendezték meg a First Class Party-t a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal báltermében. A mintegy 300 fős elitbuli keretén belül idén is luxuscégek sokasága mutatkozott be, köztük óráscégek, 1-45 millió forintos modelljeikkel.


A világ legdrágább szvettere

2008. december 10.

A világ legdrágább szvetterének egyik alapanyaga 24 karátos aranyfonal. A Zilli felsőruházatánál drágábbat nem találunk boltok polcain, 1,3 millió forintot kérnek érte. Az aranyból szőtt logó mindenkivel tudatja, hogy a nem akármi virít viselőjén.


Örök fiatalság több mint 200 millióért

2008. december 09.

Ginza Tanaka, a legdrágább használati tárgyak ékszerésze erre a karácsonyra egy színarany étkészlettel rukkolt elő. A japán tervező cége elsősorban a gazdag kínai vásárlókra számít, az ő hagyományaik szerint ugyanis aki ilyenből eszik, az örökké egészséges és fiatal marad. Az összeg tehát akár még megspórolható a plasztikai sebészeken is.


Egyedülálló luxusóraüzlet nyílt Budapesten

2008. december 08.

Újabb luxusmárka nyitotta meg üzletét a budapesti Andrássy úton december 4-én. A többek között a Forma 1 világából is ismert svájci óragyár, a TAG Heuer luxusbutikja az első ilyen márkabolt lesz az európai kontinensen.


Hárommilliót talált a szemétben egy kukás

2008. december 07.

Érdekes és egyben értékes szemétre bukkant egy brit kukás ember. Graham Hill egy zsák felvágott bankjegyre bukkant, ami összesen 10 ezer fontot, több mint 3 millió forintot ér, és a Bank of England szerint a férfi meg is tarthatja, ha összeragasztja őket.


Lelövette milliomos férjét a megcsalt asszony

2008. november 28.

Egy 1990-es gyilkosság miatt tartóztatták le egy megölt amerikai milliomos özvegyét. Barbara Kogant azzal vádolják, hogy 18 évvel ezelőtt szeretője háza előtt lövette le csalfa férjét.


Mennyiért utazhatunk az űrbe?

2008. november 28.

Eddig ugyan csak egészen kevés szerencsés turista jutott fel az űrbe, de a jövőben ez egyre többeknek sikerülhet. A gravitáció legyőzésétől a Holdra szállásig tervezhet az, akinek pénze és kedve van Farkas Bertalan nyomába eredni. Összefoglalónkban a területen dolgozó cégekről, árakról is tájékozódhatnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5