Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Árrobbanás várható a webcímek világában

2009. január 15.

Sok változás várható idén a domainek világában, hiszen vállalkozások, szervezetek, helyi közösségek számára válik elérhetővé az olyan domain végződések regisztrálása, mint például .aids, .szerelem vagy például .paris, de saját márkanevek is beregisztrálhatók végződésként. Annyiba azért nem kerülnek majd ezek, mint amennyit valaki a világ második leggazdagabb emberétől kért egy webcímért: 55 millió dollárt.


Halála napján nyert a lottón

2009. január 06.

10 millió dollárt ért az a lottószelvény, amelyet egy egyesült államokbeli nyugdíjas a halála napján vásárolt. A nyereményt egy hónappal a haláleset után vette fel a férfi özvegye.


Utolsó fillérjeiből vette a nyertes szelvényt

2009. január 05.

Utolsó ötfontosából vásárolt sorsjegyet karácsony előtt egy négygyerekes brit anya. Az asszony egymillió fontot nyert a játékon.


Gyémánt formában szálltak szellemek a Földre

2008. december 28.

A DeBeers Amulett kollekciójába milliós értékű ékszerek tartoznak. A gyűrűk és függők az afrikai hiedelemvilág szellemeit jelenítik meg. A gyémánt formájában Földre szállt szellemek vidámmá teszik viselőjüket.


Lemondana milliárdjairól a kisfiú, ha visszakaphatná apját

2008. december 25.

A napokban emlékeztek meg a skóciai Lockerbie-ben 20 évvel azelőtt lezuhant repülőgép-szerencsétlenség áldozatairól, ahol ott volt annak a Steven Flannigannak a kisfia is, aki a tragédiában szüleit és testvérét veszítette el, viszont ő maga életben maradt. Az időközben vonatszerencsétlenségben elhunyt férfi 20 éve több millió fontos kártérítést kapott, amit aztán kisfia örökölt, aki most azt nyilatkozta, odaadná az egész vagyont, hogy édesapját visszakapja.


8 milliárdért eladóak a NASA űrrepülői

2008. december 23.

Megválik kimustrált űrrepülőitől az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatala. A Space Shuttle-ök árát a NASA darabonként 42 millió dollárban, vagyis mintegy 8 milliárd forintban szabta meg.


A golfpályák Bugattija

2008. december 23.

Ha valaki golfos klubtársai között is meg szeretné mutatni, hogy neki aztán hozzájuk képest is van mit a tejbe aprítania, nincs egyszerű dolga. Ugyan csak két kereke van, de az egyetlen saját jármű, vagy legalábbis guruló szerkezet, amit ide is magával vihet, a golftáska. Például ez az 1,3 millió forintos, klasszikus modell.


2009-es trendek a luxuspiacon

2008. december 19.

Visszafogottság jellemzi majd a közeljövőben az eddigi szinte mértéktelen fogyasztást a luxusutak és a fényűző életmód piacán, legalábbis egyes szakértői előrejelzések szerint. A diszkrét költekezés 2009-re a feltűnő márkajelzések háttérbe szorulásában nyilvánulhat meg, míg az utazási szektorban előtérbe kerülhetnek a több millió dolláros nyaralókban való cserenyaralások.


A leggazdagabb arabok

2008. december 18.

Az Arabian Business nevű magazin az idén is összeállította az arab világ ötven leggazdagabb emberének listáját. A világválság miatt mindannyian szegényebbek, mint tavaly.


246 milliárddal lett szegényebb a Bin Laden család

2008. december 18.

A világ legismertebb terroristavezérének igen gazdag arab családja a legfrissebb adatok szerint 1,3 milliárd dollárt vesztett a pénzügyi válság következtében. Nem csak őket érintette a válság, a leggazdagabb arab üzletemberek ennél is többet buktak. Bin Ladenék nem csüggednek, terveik között szerepel a világ leghosszabb függőhídjának megépítése.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5