Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább homokórája

2009. február 04.

Egy thaiföldi cég egyetlen egyszerű ötlettel túlszárnyalta a nagy múltú svájci óragyártókat, legalábbis ami új termékük árát illeti, ami nem kevesebb, mint másfél millió forint. Az egészen egyszerű időmérő pedig egy homokóra, melyben apró gyémántokra cserélték a töltőanyagot.


Tízmillió valódi dollár a játékpénzekért

2009. február 03.

Tízmillió valódi dollárt, 2,3 milliárd forintot fizettek a My MMO Shop nevű honlapért. Az internetes boltban többek között a híres közösségi szerepjáték, a World of Warcraft (WoW) virtuális fizetőeszközével kereskednek. Úgy tűnik, hogy az online világban nincs gazdasági válság.


Monaco, a milliomosok börtöne

2009. február 03.

A világ második legkisebb városállamában él a legtöbb milliomos. Itt biztonságos és nyugalmas az élet, az adószint kedvező, de az árak az egekben vannak. A világ egy csillogó szeglete, amit Jack Nicholson úgy jellemzett, hogy a gazdagok Alcatraza.


Katonai kabát egy családi ház áráért

2009. február 03.

Az idei téli szezon legdrágább, férfiaknak készült ruhadarabjával a Hermés rukkolt elő. A francia luxuscég krokodilbőr, klasszikus katonai szabású kabátja 34 millió forint. Több színben rendelhető, ha az eredeti zöld nem tetszik.


Mit gyűjtsünk, hogy gazdagok legyünk?

2009. január 29.

A gyűjtés az ember természetéből fakad. Majd mindenki gyűjtött valamit gyerekkorában, és jónéhányan később is élnek szenvedélyüknek. Ahhoz azonban, hogy ez megélhetéssé, befektetéssé is váljon, tudásra és szerencsére is szükség van az elhivatottság mellett. Legyen szó Matchboxról, bélyegről, vagy akár festményről.


Megtalálták a százmilliárdokat érő Kék Bárót

2009. január 28.

Egy német tengeralattjáró által elsüllyesztett brit hajót találtak Guyana partjainál. A második világháborús szállítóhajó rakománya igen értékes, mintegy 855 milliárd forint. Még idén szeretnék kiemelni, a hajón lévő rengeteg arany, platina és gyémánt tulajdonjoga még kérdéses.


Hogyan keressünk milliókat a golffal?

2009. január 27.

A golfról sokaknak Tiger Woods neve ugrik be, aki nemcsak az elmúlt tíz év legeredményesebb játékosa, de alapjaiban megváltoztatta ezen sportág világát. Részben neki köszönhető, hogy a golf az egyik legjobban fizetett profi sport lett, ő maga pedig minden idők leggazdagabb játékosa. Annak jártunk utána, vajon hogyan kerülhet be ebbe a közegbe valaki Magyarországról, ahol ez a játék alig húsz éve született újjá.


Takarítónő lett a milliomos özvegyből

2009. január 24.

Minden vagyonát elvesztette Maureen Ebel, aki Bernard L. Madoff befektetési csalásának áldozata lett. Az özvegynek azóta dolgoznia kell, és veszélyben a fedél a feje fölött.


Művészet tízmillió százdollárosból

2009. január 23.

Michael Marcovici készítette el a világ legdrágább művészeti alkotását. Az ára egymilliárd dollár, a felhasznált alapanyag pedig nem más, mint tízmillió darab százdolláros. Az akkurátusan raklapokra pakolt valódi bankjegyek összegyűjtése volt az alkotó szerint a legnehezebb feladat.


40 millió forintot vesztett a postás

2009. január 19.

Mintegy 40 millió forintnak megfelelő összeget adott kölcsön csalóknak egy hiszékeny brit postás. A férfi, aki valószínűleg soha többé nem látja viszont a pénzét, egy közösségi oldalon ismerkedett meg a gyógyszerre, temetésre és nyomozókra gyűjtő szélhámosokkal.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5