Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kiforgatják vagyonukból gazdag feleségüket a férjek

2009. február 18.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a házasság felbomlása után a férfiak is igényt tartanak a tartásdíjra, főleg ha exfeleségük velük ellentétben milliókat keres. A jelenség nemcsak a sztárok világára jellemző.


Milliárdokat osztott szét alkalmazottai között a bankár

2009. február 17.

Egy vállalatvezetőnek mindig nehéz a dolga, ha az alkalmazottjai elégedettségét és a vállalat nyereségét is szem előtt kívánja tartani. Egy miami banktulajdonos nem keresett középutat, úgy döntött, hogy beosztottjai öröme fontosabb neki, mint egy bank eladásából származó 60 millió dollár, vagyis 14,4 milliárd forint.


Áprilisban elárverezik Michael Jackson személyes holmiját

2009. február 17.

Elárverezik Michael Jackson volt birtoka, a Neverland berendezését két hónap múlva. A ruhák, festmények és egy Rolls Royce is kalapács alá kerül, összesen 140-160 ezer dollárra számítanak a szervezők.


Futurisztikus óra egy luxusautó áráért

2009. február 16.

Az Urwerk karóráit futurisztikus kinézetüknek köszönhetően aligha téveszthetjük össze egyéb svájci márkákkal, azonban a manufaktúra egyes modelljei talán túlságosan is hasonlítanak egymásra. Hogy ez ne így legyen, limitált példányszámban gravírozott különkiadások is készültek a méregdrága időmérőkből.


Nem Pókemberé a legdrágább képregény

2009. február 11.

A ritka és egyedi gyerekjátékok és képregények gyűjtői ugyanolyan komolyan veszik a szenvedélyüket, mint bármilyen más műalkotások rajongói. Az Io9.com a műgyűjtők egyik találkozóján, a New York Comic Conon található legdrágább füzeteket kutatta fel.


Tom Jones egykori házát árulja Nicolas Cage

2009. február 09.

Nicolas Cage húszmillió dollárt kér azért a házért, amit hétmillióért vásárolt nyolc évvel ezelőtt Tom Jones-tól. Két éve ennél jóval magasabb volt az ingatlan listaára. Az ezer négyzetméteres, vetítőteremmel is ellátott ház kertjében hatalmas medence található.


Gyémántos portrét készítenek gazdagoknak

2009. február 09.

Úgy néz majd ki, akár egy egymillió dolláros bankó, ajánlja megrendelőinek különleges portrészolgáltatását egy londoni cég. És valóban, az apró, arany felületű, gyémántokkal díszített szobrok tényleg a gazdagságot sugározzák. 17 millió forintos induló ártól kapható.


Elveszett a hongkongi milliárdosok vagyonának fele

2009. február 06.

A hongkongi milliárdosok listáján tavaly negyvenen szerepeltek, idén már csak 19-en rendelkeznek ekkora vagyonnal. Az üzletemberek összevont vagyonának több mint fele veszett oda a pénzügyi világválság hatására. Az első három között egy nyolcvan éves Superman, egy testvérpár, és az ázsiai Buffett is szerepel.


Egy sejk vette meg a Bruni-kastélyt

2009. február 05.

Elkelt az a kastély, ami részben Nicolas Sarkozy feleségének tulajdonában volt. Carla Bruni 3 millió eurót kap a régóta üresen álló ingatlan után. A bútorok korábban többért mentek el, mint most az egész épület.


Miniszterelnöki vakáció az adófizetők millióiból

2009. február 04.

Több mint 50 millió forintnak megfelelő összegbe került az adófizetőknek a brit miniszterelnök biztonsági felügyelete, amelyet a tavaly nyári vakációján vett igénybe. A suffolki rendőrség szeretné visszakapni a kormánytól a költségvetéséből hiányzó összeget.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5