Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lamborghini széf

2010. június 22.

A Brown Safe egyesült államokbeli széfgyártó cég különleges darabbal lepte meg az autórajongókat. Noha sem a cégnek, sem az új terméknek nincs köze a Lamborghinihez, az autógyártó járműveinek dizájnja alapján készítették el a legújabb széfjüket.


Dollármilliókat költöttek lobbira a legnagyobb tech-vállalatok

2010. május 19.

A Google 44 százalékkal többet költött lobbira tavaly, mint egy évvel korábban. Az Apple, akit a versenyhivatal többször vizsgálat alá vont, meglepően keveset.


Egymillió dollárt nyert másfél óra alatt a foteljében

2010. május 10.

Nem kaszinóba ment szerencsét próbálni a 24 éves egyesült államokbeli Wade McGilberry, otthonában próbálta ki a 2K Sports legújabb konzolos játékát. A játékot fejlesztő cég egymillió dollárt ajánlott annak, aki hiba nélkül végigviszi a Major League Baseball 2K10-t. 24 órával a játék kiadása után kihirdették a nyertest.


26 millió forintért kibérelhetjük Johnny Depp jachtját

2010. április 25.

A Karib-tenger kalózának hangulatos hajóján nyaralhatunk a Földközi-tengeren, ha erre a különleges vakációra van 130 ezer amerikai dollárunk, vagyis 26 millió forintunk.


Véletlenül adott vadidegeneknek 18 millió forintot

2010. április 07.

Használt árukat kínáló boltnak adományozott egy férfi tévedésből egy öreg bőröndöt, amiben felesége éppen életük megtakarítását rejtegette. A 60 ezer fontot - 18 millió forintot - később megtalálták egy párnál, akik ellen eljárás indult.


400 millió forintos összeget keres havonta az iraki miniszterelnök

2010. április 06.

Az iraki miniszterelnök egy havi munkabére meghaladja az amerikai elnök három évi összfizetését - derül ki az al-Ittihád című iraki napilap vasárnapi számából. Havi kétmillió dollárt, átszámítva csaknem 400 millió forintot keres Núri al-Máliki.


10 millió dollárért vette meg Tiger Woods barátnője hallgatását

2010. április 02.

Nem csitul a botrány Tiger Woods körül, volt szeretői egymásnak adják a kilincset a pletykamagazinoknál, de a golfozó karrierjére legnagyobb veszélyt jelentő nő még nem nyitotta ki a száját. Állítólag 10 millió dollárért tartja csukva.


18 milliót fizetett házi kedvence gyógykezelésére egy nő

2010. április 02.

18 millió forintnyi dollárt költött papagájának gyógykezelésére egy nő az Egyesült Államokban - hiába.


Visszavették a 8 milliárdos nyereményt

2010. április 01.

Azt hitte egy egyesült államokbeli nő, hogy 8 milliárd forintnyi dollárt nyert egy kaszinóban, ám hamar ugyanolyan szegény lett, mint volt, mert a denveri játékbarlang közölte: számítógépes hiba történt.


Superman képregényrekordot döntött

2010. március 30.

Minden korábbi rekordot megdöntve 1,5 millió dollárért kelt el annak a képregények az egyik példánya, amelyben az olvasók először találkozhattak Supermannel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5