Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elit zálogházba adta képeit az eladósodott fotóművész

2009. február 28.

Egy elit zálogházba adta leghíresebb munkáit a sztárok híres fotósa, Annie Leibovitz. A művész a házait terhelő adósságok miatt vett fel csaknem 16 millió dolláros kölcsönt.


Tíz dolog, amit soha nem mondanak a milliomosok

2009. február 27.

Számos milliomos akad a nemzetközi társadalmi elit körében, aki előszeretettel mutogatja magát és vagyonát. Sokan vallanak arról, honnan szerezték dollármillióikat, de arról már kevesen beszélnek, hogy a sikeres üzlet érdekében sokszor kegyetlenné válnak. Íme tíz dolog, amit nem hallhatunk a gazdagok szájából.


A kötelező luxusholmik listája

2009. február 27.

Összeállított egy, a minőségi élethez állítólag elengedhetetlen dolgokat összesítő listát a Thegoodlife.ru orosz luxusportál. A befutók között a Chanel kosztümök éppúgy helyet kaptak, mint a Valextra táskái, mivel amellett, hogy prémium brandek drága termékei, évekig bírják a gyűrődést is.


Gyémántba mártott kést készítettek

2009. február 27.

Az elsősorban ékszerei miatt ismert Quintin Nel tervező most a német Hoffmann & Pieperrel együttműködve megalkotott egy kézzel készült konyhai szerszámot. A Nesmuk német cég neve alatt futó terméket a világ egyik legélesebb késének tartják, és csaknem tízmillió forintot kérnek érte.


Egy helikopter áráért bérelhető luxusjacht

2009. február 26.

A Feadship Paraffin elnevezésű, egy hétre 122 millió forintért bérelhető hajója igazi luxust képvisel. Egyidőben tizenkét utast tud fogadni, akiknek minden földi és tengeri jót kínál a hajó személyzete. A borospince és jacuzzi mellett lehetőség van átlátszó üvegbúra alatt látványgimnasztikázni.


70 milliárdot ér Obama otthona

2009. február 24.

Ha az új amerikai elnök úgy döntene, megveszi a Fehér Házat, nem lenne rá elég pénze, ugyanis szakértők szerint az Egyesült Államok szimbólumának is nevezhető ingatlan több mint 308 millió dollárba, vagyis közel 72 milliárd forintba kerül.


Demi Moore szerelme dollármilliókért adja el legénylakását

2009. február 23.

Eladásra kínálja Beverly Hills-i luxusingatlanát Ashton Kutcher. A ház 4860 négyzetméteren terül el, az ára pedig 3,7 millió dollár. A hollywoodi színész az ügylettel valószínűleg keres is némi pénzt, hiszen az ingatlan ára korábban 1,7 millió dollár volt.


Megírta saját halálhírét a 340 millió forinttal tartozó halász

2009. február 19.

Két és fél éves börtönbüntetést kapott egy brit halász, aki megrendezte saját halálát, mert így akarta elkerülni a rá váró 1 millió fontos bírság kifizetését. Kiderült, hogy nem vezette a hajónaplót, és nem is volt megfelelő végzettsége.


A tíz legdrágább női ruha

2009. február 18.

A nők imádják a drága ruhákat, de csak kevésnek adatik meg, hogy akár egyszer az életében több százezer vagy millió forintos kreációt viseljen. Azoknak, akik egyelőre megelégszenek a nézelődéssel, hasonlítgatással, összeállítottunk egy listát a legpompásabb remekművekből.


Szétzúzható Madoff-bábu készült frusztrált befektetőknek

2009. február 18.

Alig 100 dollárért kínál agyonverhető Madoff-figurát egy amerikai gyártó azoknak a befektetőknek, akiket a csalással vádolt Bernard Madoff megkárosított. A tízmillió dollár óvadék fejében szabadlábon védekező vállalkozó kicsinyített mása kalapáccsal könnyedén szétzúzható, a művelet pedig csekély anyagi ráfordítással, kockázat nélkül megismételhető.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5