Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hamisítatlan brit falut vehetünk nyolc milliárdért

2009. március 11.

Hamisítatlan angol falu kerül kalapács alá a napokban. A település leendő tulajdonosának több mint nyolcmilliárd forintnyi összeget kell kifizetnie, és cserébe a sajátjának mondhat többek között 22 házat, egy üzletet és egy krikett klubot is.


32 milliós kártérítést kap egy férfi az életét megmentő kórháztól

2009. március 10.

A férfi meg akarta ölni magát, megmentették, mégis 90 ezer fontos, 32 millió forintos kártérítést kap a kórháztól. Michael Dexter jobb karja megsérült a kezelés következményében, ami pedig a jogászok szerint szakszerű ellátás esetén elkerülhető lett volna. A férfi azt mondja, nem a pénz, az elvek miatt perelt.


A luxusipar és az eBay csatája

2009. március 09.

A vezető európai luxuscégeket aggasztja az eBay arra irányuló törekvése, hogy véget vessen előjogaiknak termékeik forgalmazását illetően. Az internetes portál már két éve kampányol az EU brüsszeli bizottságánál annak érdekében, hogy az eBay kereskedhessen olyan luxuscikkekkel, mint a Dior, Guerlain és Givenchy kölnik vagy Karl Lagerfeld divatkreációi. A tét a szelektív forgalmazás lehetősége.


Árulja kastélyát a Vuitton sarj

2009. március 09.

A táskamágnás család egy tagja, Xavier-Louis Vuitton áruba bocsátja skóciai birtokát. A több ingatlanból álló területet olyanoknak ajánlják, akik szeretik a természetet. Az ingatlanbiznisszel és borral foglalkozó Vuittonnak, úgy tűnik, akkor sem lesznek anyagi problémái, ha a luxustermékek piacán visszaesés lesz.


730 milliót fizet egy orosz Michael Jacksonért

2009. március 07.

Egy orosz oligarcha ötvenedik születésnapi ünnepségén lép fel a napokban Michael Jackson. Oleg Depiraszka 2,9 millió dollárért, csaknem 730 millió forintért bírta rá az énekest, hogy dalra fakadjon az orosz elit tagjai előtt. A sztár kilenc orvost és hat masszőrt kért.


Formás biológusnő kaphatja meg a világ legjobb állását

2009. március 05.

Egy orosz biológus a legesélyesebb a világ legjobb, luxuskörülmények között végzendő állására, ugyanis a 29 éves nőt beválogatták az 50 jelölt közé. Igaz, ezt a számot a közeljövőben 11-re szűkítik, de Julia jelenleg a második azon az internetes szavazáson, amely eldönti a végeredményt.


Stratégiai okok miatt szívesen adakoznak a gazdagok

2009. március 05.

Nem csökken a jómódú amerikaiak adományozási kedve egy felmérés szerint. A megkérdezettek valamivel több mint 50 százaléka azt állítja, hogy akkor is adományozni fog, ha nem kap olyan adókedvezményt cserébe, mint amit korábban kapott. Majdnem ugyanennyien úgy gondolják, hogy általában az adományozási kedvre semmilyen hatással nem lenne egy ilyen lépés.


A legdrágább széntárgyak

2009. március 05.

A Bornrich blog összegyűjtötte a legdrágább luxuskategóriás karbonból készült tárgyakat. A leginkább drága autóalkatrészként köztudatba kerülő szénszálas anyagból kis súlya, nagy szilárdsága és egyéb jó tulajdonságai miatt ma sokféle termék készül. Közös bennük, hogy áruk magas a felhasznált technológiának köszönhetően.


Kétmillió forintos borravalót kapott a pincérnő

2009. március 03.

Majdnem kétmillió forintos borravalót kapott az a szerencsés, Anna nevű londoni pincérnő, aki a napokban kiszolgált egy, a barátaival mulatozó bankárt. A férfi közel 15 millió forintnak megfelelő összeget hagyott a night klubban.


Nyolcmilliárdot keresett az európai filmsztár

2009. március 02.

Egy nálunk alig ismert francia színész lett a legjobban kereső európai sztár. A 42 éves Dany Boon az Isten hozott a Ch’itiknél című filmért kapta a rekord fizetséget. Boon egyszerre rendező, színész, forgatókönyvíró és társproducer a Hollywood által is megszerzett alkotásban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5