Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Villámgyors vitorlás szénszálas anyagból

2009. március 20.

Megvételre kínálják a Le Breton Yacht SIG45 névre keresztelt luxusjachtját, aminek a teste teljes egészében szénszálas anyagból készült. A hajóval akár nyílt vizekre is kimerészkedhetnek azok, akik kifizetik a 200 millió forint feletti vételárat.


Börtönbe került a spanyol Robin Hood

2009. március 20.

Börtönbe került a spanyol Robin Hoodként ismert banki alkalmazott. A 33 éves férfi 150 millió forintnyi hitelt csalt ki pénzintézetektől, a pénzből pedig egy antikapitalista magazint finanszírozott.


Több mint egymillióért szabadulhatunk meg az izzadástól

2009. március 19.

Egy új kozmetikai eljárásnak köszönhetően megszűnhet a izzadás. 3500 fontért egy apró műtét segítségével véglegesen leszámolhatunk ezzel a problémával. Az apró, csupán 3 milliméteres bemetszés sokkal veszélytelenebb, mint az eddigi beavatkozások.


Hatmilliós bicikli F1 technikával

2009. március 19.

A Factor 001 olyan luxusbicikli, amely milliós értékű Forma1 technológiát vonultat fel. Az egyedileg, méretre épített kerékpár nincs hét kilogramm, pedig tárcsafékkel van felszerelve, valamint beépített GPS és szenzorok alapján tartja nyilván az edzésteljesítményt. A sok különleges alkatészt persze meg kell fizetni.


Cirkusz a milliárdos feleségének partiján

2009. március 18.

Több mint egymillió dollárt (230 millió forintot) fizetett ki egy dél-uráli iparvállalat tulajdonosának felesége Elton Johnnak azért, hogy a sztár egy órát énekeljen egy moszkvai előkelő estélyen. Az énekes után a kanadai világhírű Cirque du Soleil artistái szórakoztatták az orosz elitet.


Milliókat nyert a csaló nagymama

2009. március 14.

Több mint 60 milliós nyereményre tett szert egy brit nagymama rádiós kvízjátékokkal, amíg le nem tartóztatták. Kiderült, hogy többször hamis személyazonossággal játszott.


Félmilliárddal rövidítették meg a sztárfocistát

2009. március 13.

Wayne Rooney esküvőjének meghívottai a tavalyi ceremónián nagylelkűnek mutatkoztak, ám mindez csak látszat volt. Az ifjú pár azt kérte milliomos vendégeitől, hogy ne vegyenek nekik esküvői ajándéktárgyakat, inkább adakozzanak jótékony célra. A fiatalok barátoktól és rokonoktól 644 millió forintnyi adományra kaptak ígéretet, de ebből alig valamit fizettek ki.


200 millió forintos kocsmát sorsolnak ki

2009. március 12.

Egy 600 ezer font (200 millió forint) értékű pub a fődíja a kocsmakvíznek. Mindössze négy vendéglátóipari egységgel kapcsolatos kérdést kell helyesen megválaszolni, és megírni, hogy miért szeretnénk ilyet üzemeltetni. A rendhagyó kvízre a szerencsejátékok és pubok őshazájában, Nagy-Britanniában, pontosabban Walesben kerül sor.


3 millió forintért adta el játékait a kisfiú

2009. március 11.

Egy 11 éves fiú 8 ezer fonttal (2,7 millió forinttal) lett gazdagabb, miután a McDonald’s gyorsétteremlánc Happy Meal névre keresztelt gyerekmenüjéhez adott játékgyűjteményét elárverezték Nagy-Britanniában, a Unique Auction rendezvényén.


Luxuscipőkért sikkasztott milliókat a könyvelőnő

2009. március 11.

Majdnem tízmillió dollárt tulajdonított el a Quality Woodworks egykori gazdasági igazgatója, akiben főnökei feltétlenül megbíztak. Az ellopott pénzből az 51 éves Annette Yeomans a legdrágább lábbelikkel és ruhákkal kényeztette magát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5