Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliókat követelt szüleitől az elrablását megjátszó fiú

2009. április 12.

Évek alatt kialakult játékmániája miatt adósságba keveredett egy 26 éves moszkvai fiatalember, aki úgy döntött, eljátssza saját elrablását. A fiatal férfi azt remélte, hogy a szülei által kifizetett váltságdíjból kiegyenlítheti több millió forintra rúgó tartozásait.


Szigorú az észak-koreai luxustilalom

2009. április 10.

Több millió dollárt foglaltak le az európai pénzügyi hatóságok. A pénzből Észak-Korea akart két luxusjachtot vásárolni, melyeket a gyanú szerint maga Kim Dzsong Il (vagy hasonmása) használt volna. Az éhezéstől sújtott ország azonban egy ENSZ-határozat értelmében nem vásárolhat luxustermékeket.


Szemétbe dobták Courtney Love 3 millió forintos csirkéjét

2009. április 09.

A leginkább volt férjéről és függőségeiről ismert Courtney Love igencsak dühbe gurult egy döglött csirke miatt. Pontosabban azért lett dühös, mert a kitömött kiscsirkéből készült értékes alkotást valaki szemétnek nézte és kidobta. A 8000 fontos (2,6 millió forintos) mű költözködés közben került a kukába.


Leon Verres bemutatja a hatszázmilliós pezsgőt

2009. április 07.

Sokat dolgozott rajta, de készen lett a mestermű, állítja a legújabb termékéről, a világ legdrágább pezsgőjéről Leon Verres, akinek nevéhez több luxuscikk megalkotása fűződik. A nedűből 2,75 millió dollárért (600 millió forintért) kilenc litert adnak, de valójában nem is az ital a legértékesebb, hiszen több száz gyémánt díszíti a csomagolást.


Putyin is bevallotta, mije van


2009. április 07.


Dmitrij Medvegyev orosz államfő tavaly a munkahelyén 4,14 millió rubelt (27,7 millió forintot), Vlagyimir Putyin kormányfő 4,6 millió rubelt (30 millió forintot) keresett. Ez derül ki a vagyonbevallásokból, amelyek hétfőn jelentek meg a Kreml, illetve a miniszterelnök honlapján. Persze furcsaságokat is találunk a dokumentumokban, kiderült például, hogy Putyin mindkét autója a hatvanas évek elején készült.


Percenként kap milliókat a volt politikus

2009. április 06.

A világ legdrágább szónoka Tony Blair volt brit kormányfő, aki egyik legutóbbi előadásáért percenként kétmillió forintnak megfelelő összeget kasszírozott. A The Sunday Times című vezető vasárnapi brit lap beszámolója szerint a miniszterelnöki tisztségéből csaknem két éve menesztett Blair a különböző rendezvényeken azóta elmondott beszédeivel már több mint 15 millió fontot (ötmilliárd forintot) keresett.


Százmilliókért szállhatunk buszra

2009. április 06.

A Creative Mobile Interiors arra szakosodott, hogy a távolsági buszokat alakítson át luxusjárművekké. Az aszfalton is kényelmet nyújtó megoldásokért a cég félmillió dollárt is elkérhet.


Érmegyűjteményre és kéjutazásokra költött a pap

2009. március 28.

Közel egy év börtönbüntetést és hét év házi őrizetet kapott egy Floridában szolgáló pap, aki több évtizedes lelkészi pályafutása alatt csaknem 400 ezer dollárt (91 millió forintot) tulajdonított el a katolikus egyháztól, amiből többek között a milliókat taksáló érmegyűjteményét fejlesztette.


Indul a legnagyobb összdíjazású lóverseny

2009. március 28.

A legismertebb lóversenyek bizonyos szempontból össze sem hasonlíthatók a Dubaji Világkupával (Dubai World Cup), amely ezen a szombaton kerül megrendezésre. Az itt kiosztásra kerülő összdíjazás hatmillió dollár, így ez a leggazdagabb lóverseny a világon. Ezért vonz annyi versenyzőt és nézőt a világ minden részéből.


Milliókért kezelik a kábítószerező üzletembereket

2009. március 25.

A növekvő alkohol- és kábítószer-problémái miatt egyre több üzletember fordul szakemberhez. A nagymértékű függőség állítólag gazdasági és pénzügyi válság miatt alakult ki.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5