Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

212 millió forintos kupon egy újságban

2009. május 19.

A Palm Beach Daily News újságban egymillió dollár, azaz 212 millió forint értékű akciós kupont helyezett el egy ügyes ingatlankereskedő. Az akció május 31-ig tart, az összeg egy 3,7 millió dollárosnak hirdetett ház árából kerül levonásra.


Milliókat kap a becsületes taxis

2009. május 12.

Nemzeti adakozás folyik Argentínában egy taxis számára, aki visszaadott tulajdonosainak egy elvesztett táskát. A visszaszolgáltatott pénz csaknem 7 millió forintnyi összeg, a gyűjtés már hárommilliónál tart. A helyi viszonyok ismerői szerint azért lett akkora visszhangja az esetnek, mert a helyiek rengeteg korrupciót látnak maguk körül.


Sérülten is Tiger Woods kereste a legtöbb pénzt

2009. május 11.

Napjaink legjobb golfozója, Tiger Woods hosszú évek óta uralja a sportolók éves bevételeiről készített különböző listákat, az pedig magától értetődő, hogy a golfozók közül senki sem érhet a nyomába. Woods 110 millió dollárt, közel 23 milliárd forintot keresett a tavalyi évben.


Milliókat lopott egy orosz az amerikai adófizetőktől

2009. május 09.

Csalás miatt rács mögé került egy orosz fiatalember az Egyesült Államokban. A férfi olyan tanácsadó honlapot hozott létre, amelyen keresztül a gyanútlan amerikaiak elvileg könnyebben, segítséggel utalhatták volna át az illetéküket, ám a pénzük soha nem érkezett meg.


Több tízmilliós tételekkel indul a magyar aukciós szezon

2009. május 07.

Körülnéztünk, hogy a tavaszi aukciós szezon során hol és mire lehet alkudni. Annak is van keresnivalója, aki kis értékű könyvet, vagy fényképeket gyűjt, de a drága festmények vásárlói is emelhetik az árverési tárcsát. A rekorder egy Gulácsy-kép, amely 55 millió forintról indul.


5 euróval 15 milliót szerzett egy férfi

2009. április 28.

Öt eurót tett fel a lottón, és ezzel 4,4 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert egy brandenburgi játékos - adta hírül a brandenburgi lottóigazgatóság hétfőn Potsdamban.


Milliárdokat kereshet az év legvalószínűtlenebb sztárja

2009. április 23.

Néhány éven belül akár milliomos is lehet Susan Boyle, a nemrég felfedezett, 47 éves skót tehetség, akit egyesek az idei év legvalószínűtlenebb sztárjának tartanak. Ehhez az is kell, hogy jól játssza ki a lapjait, vélik a Forbes magazin szerzői.


Üzlet és buli a művészutcában

2009. április 20.

Igazán szép idő fogadta a hatodik Falk Art Fórum látogatóit, ennek megfelelően sok érdeklődő látogatott ki galérianegyedbe. A kultúra fogyasztása, bulizás és üzlet egyaránt jó hangulatban zajlott egészen éjszakáig. Megtapasztaltuk a délelőtti készülődés és az esti pezsgés hangulatát is.


Íróként keresett milliókat Obama

2009. április 16.

Több mint két és fél millió dollárt keresett tavaly Barack Obama amerikai elnök és felesége. Jövedelmük oroszlánrészét a politikus írói sikereinek köszönhetik.


Milliókat szórt a nép közé, ezért letartóztatták

2009. április 15.

Pénzszóró férfit tartóztatott le a rendőrség Tajvanon. Csen Ping-teng a szellemek sugallatára 6,5 millió forintnyi tajvani dollárt szórt a járókelők közé egy taxi ablakából. Az okozott káosz miatt bíróság előtt felel tetteiért. Feltéve, hogy beszámíthatónak minősítik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5