Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Folyik a harc a 21 millió forint értékű ingyen esküvőért

2009. június 09.

21 millió forintos álomesküvőt nyerhet az a pár, akire a legtöbben szavaznak egy egyesült államokbeli magazin játékában. A keretbe luxusszálloda, dizájnerruha, csúcsgasztronómia és több száz vendég is belefér.


Milliók kerültek elő a baromfiudvarból

2009. június 05.

Pénzkeresési lehetőséget adott a rendőrségnek egy földműves Horvátországban: elfelejtette, hogy hova dugta el 34 millió forintnyi megtakarítását. Felesége és a rendőrök egyszerre keresték az eltűnt milliókat. A pénz végül a baromfiudvarból került elő.


55 millió forintot találtak az utcán

2009. június 04.

Negyedmillió dollárt, azaz 55 millió forintot talált az utcán az Egyesült Államokban egy férfi, de nem tartotta meg, hanem leadta a rendőrségen.


Ötmilliós moziszobát teszteltünk

2009. június 03.

Egy Budapesten nemrégiben épült bemutatóterembe látogattunk el, ahol amellett, hogy dübörgő élményben volt részünk, a moziépítés műhelytitkaiba is bepillantottunk. Megtudtuk, mik az uralkodó trendek ma Magyarországon, és megismertük az árakat: ötmillió forinttól már lehet otthoni mozink, de ha a pénz nem akadály, akár százmilliót is költhetünk.


3,7 millióért teázhatunk

2009. június 03.

18 ezer dollárba (3,7 millió forintba) kerül a bárhol összerakható Hitoma teaszett. Ezért az árért azonban nem porcelánkészletet, hanem egy teljes szobát kapunk. A bárhol felállítható teázó szentélyhez tolóajtók, tatami, székek és ajtók is tartoznak.


70 millió forintos karóra akciósan

2009. június 02.

Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon 1 órát most komoly kedvezménnyel kínálják 340 ezer dollárért. Az óra különlegessége a gömb alakú gravitációkompenzációs eszköz. Óraszerkezete 679 alkatrészből áll, és maximum 20 készül belőle évente.


A 10 legkülönlegesebb hobbijármű

2009. május 27.

Összegyűjtöttük a luxus kategóriás hobbi célú járművek közül a legkülönlegesebbeket. Van, amivel a levegőben, többel a földön vagy a vízben hasíthatunk. Ami közös bennük, az az átlagember számára gyakran megfizethetetlenül magas áruk.


Piacon a legdrágább vitorlás

2009. május 26.

Eladósorba került a Maltese Falcon, a vitorlás ára 130 millió dollár (26,4 milliárd forint). Ezt tartják a világ legnagyobb, leggyorsabb, legjobban megtervezett és egyben legdrágább széllel hajtott jachtjának. A hatalmas vitorlák motorjait számítógépek vezérlik, így a személyzet nagy része a luxuskörülmények között elszállásolt utasokról gondoskodik.


Eltűnt az a pár, akiknek tévedésből egymilliárdot utalt át a bank

2009. május 22.

Nemzetközi körözést adtak ki egy új-zélandi pár ellen, akiknek az egyik bank tévedésből a felvenni kívánt összeg ezerszeresét, 10 millió új-zélandi dollárt utalt a számlájára. A tranzakció után nem sokkal a pénznek és a párnak is nyoma veszett.


28 millióért kelt el egy Mednyánszky

2009. május 21.

Noha a május 19-20-án megtartott BÁV ékszer és festmény aukcióján nem voltak kiemelkedő licitek, egyáltalán nem hiányzott a vásárlókedv. A magas kikiáltási árral kalapács alá vitt tételek szinte kivétel nélkül elkeltek, egy Mednyánszky-képet 28 millió forintért vittek el.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5