Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bármi áron elkerülné a szegénységet a tönrement milliomosnő

2009. július 11.

A csődbe ment Yellowstone Club társalapítója, Edra Blixseth ezúttal egy több mint egymillió dolláros illegális átutalás miatt felelhet a bíróságnak. Nem állnak jól a pénzügyei, hiszen miután eladta a milliomosok klubját, még mindig maradt 357 millió dollár tartozása.


957 milliós gépet venne a királynő, hogy spóroljon

2009. július 09.

A brit királyi család úgy spórolna utazási költségein, hogy 3 millió font (957 millió forint) értékben repülőgépet vásárol. A járművet csak a királynő és a királyi család használhatja majd, a kormányfő és miniszterei nem. A terv visszhangja vegyes, pedig mint a gép típusával együtt nyilvánosságra hozták, most is sok megy el utazásra.


Alumínium pendrive aranyáron

2009. július 06.

A Mnemosyne pendrive egy dizájncég terméke, amelynek sajátos koncepciója nem könnyíti meg a használatát. Gyakorlatilag egy térbeli puzzle, amit szét kell szedni, hogy a belül rejtőző technikai eszközt használatba vehessük. Ráadásul kétmillió forintba kerül.


Söröskorsó egy terepjáró áráért

2009. június 30.

A japán Ginza Tanaka extrém arany tárgyairól ismert. Legújabb, idei nyári kollekciója a Summer Cool nevet viseli. Ennek része az a tiszta aranyból készült söröskorsó, amely 50 ezer dollárba (10 millió forintba) kerül.


Havi ötmillióért kiadó Schumacher villája

2009. június 26.

Immár fél éve üresen áll a hétszeres F1-bajnok korábbi otthona, mert nem tudják eladni. Most a kiadással próbálkoznak, hátha megér valakinek itt élni havi több mint ötmillió forintért. A legenda közelsége mellé jár 11 szoba és belső medence is.


Négyszázan csaptak le a társkereső oldalon a milliomosnőre

2009. június 17.

Csaknem 400 férfi jelentkezett a Sunoo nevű dél-koreai társkereső weboldalon feladott hirdetésre. A 49 éves hölgy 3,6 milliárd forintnyi összeggel a zsebében keresi a lelki társát. Lesz kikből válogatni.


Hogyan veszítsünk el 10 millió fontot?

2009. június 17.

John McGuinness 1996-ban 10 millió fontot, vagyis 3,3 milliárd forintot nyert a lottón. Mára már a házát is eladta, és 2 millió fontos adósságot halmozott fel. Könyvet ír, amiben elmeséli, hogy sikerült megszabadulnia a mesés vagyontól.


Havi egymillió jár gyerekenként egy pék volt feleségének

2009. június 16.

A multimilliomos pékségtulajdonosnak exfelesége sokkal kevesebbet kap, mint szeretett volna. Arról nincs szó, hogy csak morzsák jutnának neki a vagyonból, de nem élhet már olyan nagy lábon, mint korábban. Azért a gyerekek után jár havonta több mint egymillió forintnak megfelelő összeg.


Megvették Leonardo DiCaprio malibui luxusvilláját

2009. június 16.

Eladta a dél-kaliforniai Malibuban lévő luxusvilláját Leonardo DiCaprio. A Los Angeles Times című napilap közlése szerint a házért 8 millió dollárt (mintegy 1,6 milliárd forintot) kapott.


220 millió forintnyi sékelt dobott ki egy izraeli nő

2009. június 11.

Ágymatraccal együtt dobott ki 220 millió forintnyi sékelt egy nő Izraelben. Nem tudta ugyanis, hogy anyja az ágybetétben tartotta az egész élete során megtakarított pénzt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5