Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kétmillió dollárt kapott a fogaiért

2009. augusztus 23.

Egy dél-karolinai nő kétmillió dollár (386 millió forint) kártérítést kapott. Azért ítélte meg a bíróság a hatalmas összeget, mert tévedésből kihúzták 13 fogát.


Nyolc új luxusrepülőt kapnának a köztisztviselők

2009. augusztus 11.

Az Egyesült Államok kongresszusa nyolc új magánrepülő vásárlását tervezi 550 millió forint értékben. Az új gépekre a megnövekedett utazási igény miatt van szükség.


Hatmilliós pécék otthoni használatra

2009. augusztus 10.

Arannyal borított dizájnpécéket árul a Gaiser. A számítógép csak a leggazdagabbaknak elérhető, ugyanis hatmillió forintot is kérhetnek az elegáns darabokért.


Milliárdosképző egyetemek

2009. augusztus 09.

A Forbes magazin szerint nagyon egyszerű a tennivalónk, ha azt szeretnénk, hogy gyermekünkből milliomos legyen. Csak be kell juttatnunk Cambridge-re, a Harvardra, vagy a Stanfordra. Ezekben az intézményekben ugyanis rengeteg olyan fiatal kap diplomát, aki később dollármilliárdos lesz.


Ezermilliárdra perelik a showműsorok nagyasszonyát

2009. augusztus 07.

Oprah Winfrey-t egy író pereli a lélegzetelállító összegre. Damon Lloyd Goffe állítása szerint a dúsgazdag üzletasszony és médiaszemélyiség egyszerűen eltulajdonította a könyvét, és kiadta a saját neve alatt. A férfi nem volt szerény az őt ért kár megállapításánál.


2,5 millióért bárkinek lehet saját kosaras sztárja

2009. július 20.

Kobe Bryant életnagyságú figuráját a Los Angeles Lakers hivatalos boltja kínálja. 2,5 millió forintért vásárolható meg az óriási relikvia, ami pontokat soha nem fog szerezni. Nem úgy, mint a legnépszerűbb kosaras, aki az elmúlt szezonban bajnokká tette csapatát.


Újra megzsarolták Németország leggazdagabb asszonyát

2009. július 20.

Ismét zsarolni próbálták Németország leggazdagabb asszonyát, a BMW-örökös Susanne Klattent. Ezúttal 220 milliót és egy luxusterepjárót akartak szerezni tőle.


Lucas és Spielberg újra a vagyonlista csúcsán

2009. július 17.

Az Indiana Jones negyedik epizódja nagyon bejött tavaly a George Lucas-Steven Spielbeg alkotópárosnak: ők tették zsebre a legtöbb bevételt Hollywoodban. Lucas 170 millió dolláros (33 milliárd forintos) jövedelemmel érte el az első helyezést a Forbes magazin szerdán közzétett listáján, míg Spielberg 150 milliót (29 milliárdot) keresett 2008 júniusa és 2009 júniusa között.


Kate Moss megduplázhatja vagyonát

2009. július 14.

Kate Moss nem kisebb feladatra kapott felkérést, mint hogy egy óriási médiabirodalom egyik vezető tanácsadója legyen. Az új vállalkozást a Disney konkurenciájának szánják, és két, Mosshoz közelálló üzletember indítja. A modellkedésből állítólag úgyis elege van, szívesebben foglalkozna az óriási cég arculatával.


Eladó a világ legnagyobb open jachtja

2009. július 14.

Nem készült még akkora open jacht, mint az Overmarine Mangusta 165. A luxus kivitelezésű hajót 40 millió dollárért kínálják eladásra. A tisztes végsebesség két óriási motornak köszönhető, de jár hozzá két nagy tévé is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5