Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

780 millió volt a legnagyobb jövedelem Észak-Magyarországon

2009. szeptember 09.

Észak-Magyarországon 780 millió forint volt a legmagasabb bevallott jövedelem 2008-ban, a legmagasabb bér 153 millió forint volt, derült ki az adóhivatal regionális igazgatóságának tájékoztatásából.


Hajók ötmillió forintig Magyarországon

2009. szeptember 08.

Magyarországon kapható vitorlás és motoros hajók egy és ötmillió forint között. Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Ennyi pénzért a használt hajók nagy választéka áll rendelkezésre, de sportos magyar motorost, és kisebb vitorlást újonnan is kapunk.


Nem kér a szponzorok millióiból a különc golfozó

2009. szeptember 08.

A profi golfozók legbiztosabb bevétel forrásai a szponzorok juttatásai. Különösen igaz ez Amerikára, ahol a legjobbak elképesztő összegeket kapnak a támogatóktól, hogy képviseljék márkájukat, de egy átlagos profinak is kitűnő kereseti lehetőség ez. Ezért is lepett meg mindenkit Ryan Moore, aki szinte minden szponzori szerződését felmondva a saját maga által vásárolt ruhákban és felszerelésekkel játszik. A golfozó ezzel több tízmillió forintról mond le évente.


A művészeti piac túlélheti a recessziót

2009. szeptember 04.

A gazdasági helyzet hatásai nem kerülték el a művészeti piacot sem. A legnagyobbat a kortárs és modern művek értéke esett, összességében mintegy 40 százalékot. Egyre több jel mutat arra, hogy a nemzetközi piac túl van a nehezén.


100 ezer eurót találtak a szemétben

2009. szeptember 03.

A 27,6 millió forintnyi pénzt a megtaláló visszaadta tulajdonosának, egy idős házaspárnak. Az idősek otthonába költöző pár lakásából került a szemétbe a pénzt rejtő fémdoboz. A megtaláló a bankók mellett lévő boríték alapján találta meg a tulajdonosokat.


A tíz legnagyobb lottótragédia

2009. augusztus 30.

Az óriási nyereményhez nagy szerencse kell. A következményekkel azonban nehéz számolni, a gyors elszegényedéstől a függőségen át az erőszakos halálig sokan nagy árat fizettek a lottóötösért. Mind a tíz tragikusan végződött történetből készülhetne hollywoodi dráma.


Rejtőzködő magyar műgyűjtők és gyűjtemények

2009. augusztus 28.

Hungarikumnak tekinthető, hogy a komoly műgyűjtők mintegy 90 százaléka titkolja a nyilvánosság elől műkincseit. Utánajártunk, mi az oka ennek, kik ezek a tehetős gyűjtők, mit kezdenek tulajdonukkal. Törő Istvánt, a Virág Judit galéria egyik tulajdonos-vezetőjét, Einspach Gábor igazságügyi képszakértőt és Petrányi Zsoltot, a Műcsarnok igazgatóját kérdeztük.


Játékautó a jövőből

2009. augusztus 27.

Az 1,3 millió forintos kisautó ránézésre keveseknek fogja megdobogtatni a szívét. Nem hasonlít egyik menő sportkocsira sem, és nem is úgy néz ki, mint amit a jövőből küldtek vissza. Pedig a programozható vezérlésű, kamerákkal ellátott Robocar Z a jövő robotizált járműveinek előfutárja.


Ötmillió dollárt nyert a lottón Hófehérke

2009. augusztus 26.

Több mint ötmillió dollárt nyert egy sorsjegy segítségével a 22 éves Natalie Marston. A Disneylandben korábban Hófehérkeként dolgozó Rancho Cucamonga-i lakos úgy nyilatkozott, hogy inkább Hamupipőkének érezte magát, amikor megtudta, övé lett a főnyeremény.


A világ legdrágább sztárjai

2009. augusztus 25.

A brit Living Tv összeállított egy listát a popsztárok árairól. Annak jártak utána, hogy a világszerte ismert zenekarok és énekesek mennyiért vállalnak fellépést esküvőkön. A listát kiugró összeggel (másfél milliárd forinttal) a Rolling Stones vezeti, hozzájuk képest bagóért (154 millióért) játszik a násznépnek a Duran Duran.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5