Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 539 találat van a Deluxe.hu oldalon

70 millió forint múlt egyetlen rossz gurításon

2009. szeptember 21.

Az amerikai profi golfozók versenysorozatának múlt heti állomásán, a BMW Championship utolsó fordulójában Brandt Snedeker olyan hibát követett el, amilyet kezdő amatőrök szoktak. Egy méteren belülről hagyott ki egy sorsdöntő gurítást, ami miatt legalább 400 ezer dollárt, vagyis több mint 70 millió forintot bukott el.


100 millió forintot is érhet a legdrágább szőnyeg Magyarországon

2009. szeptember 18.

Az anonimitást kérő tulajdonos elmondta az utolsó perzsa Qajar sah által rendelt aranyból és selyemből álló szőnyeg történetét. A Christie's félmillió dollár körüli nyitóárról kínálná, ha eladná, de tervei szerint szülővárosának ajándékozza majd. Fotóinkon jól látszanak a ritka műalkotás részletei.


Milliókért ütötték le John Lennon kézjegyét

2009. szeptember 18.

Több mint 2,3 millióforintnyi összegért, azaz pontosan 12.713 dollárért kelt egy 1966-os amerikai magazin, benne John Lennon kézjegyével. Az aláírás érdekessége, hogy egy oda nem illő betű is belekerült, valamint az, hogy Lennon legendás idézete mellé került. Az idézet igazságtartalmát az árverés is igazolja.


Egymillió dolláros nyomravezetői jutalom

2009. szeptember 15.

Egyedülálló festménysorozatnak veszett nyoma. Ellopták Andy Warhol híres sportolókról készített képeit egy magángyűjteményből. Az ismert képeket nehéz lenne értékesíteni, a nyomravezetőnek kerek egymillió dollárt ajánlottak fel.


Százmilliókat ér a világ legbonyolultabb órája

2009. szeptember 15.

Eladásra kínálják a világ valaha készült legbonyolultabb karóráját. A két kijelzővel rendelkező Sky Moon Tourbillont így ismerik, hála rendkívül összetett szerkezetének. 2007-ben rekordáron kelt el, most hasonló összeget várnak érte.


4 milliót dobott a szemétbe egy brit nő

2009. szeptember 14.

Az idős brit hölgy a kukába dobta egész élete megtakarított pénzét. A majd négymillió forintnyi fontot egy zacskóban tartotta, amit tévedésből kidobott. A szeméttelepen sem találták meg, pedig 14 kukás kereste.


Beköszöntött az aranyláz

2009. szeptember 13.

Több év tapasztalata alapján szinte már előre várható volt, hogy az ősz aranyár emelkedést hoz. Idén azonban korán köszöntött be az aranyláz, írja az Aranypiac.hu cikke. Már most, szeptember elején megugrott az aranyár, és áttörte az unciánkénti 1000 dollár álomhatárt.


Több mint húszmilliót költöttek egy kép restaurálására

2009. szeptember 11.

Több mint húszmillió forintnyi eurót költenek Rubens egyik festményének restaurálására. A Caritas Romana értékét növeli, hogy az alkotásban a mester tanítványai nem működtek közre, ő maga fogta az ecsetet. A megújulás költségei több forrásból származnak.


Jön a magánrepülők új generációja

2009. szeptember 11.

2016-ban mutatják be a magánrepülők új generációját jelentő QSST-t. Az új business jet segítségével luxus környezetben utazhatunk a hangsebesség felett. Budapestről akár két óra alatt Dubajban lehetünk a 80 milliós dolláros, vagyis 15 milliárd forintos járművel.


Milliomosoknak alakítanak át egy állatkertet

2009. szeptember 09.

Egy brit milliomos felvásárolta a franciaországi Cote d'Azur melletti közkedvelt állatkertet, hogy gazdagok számára fitnesz- és üdülőközpontot alakítson ki a helyén. Az ingatlanokkal foglalkozó üzletember 11 millió eurót adott a területért, a helyi polgármester szerint hamarosan elkezdődhet az építkezés.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5