Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 363 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egyre több a kínai dollármilliárdos

2013. október 17.

Összesen 168 dollármilliárdost sorol fel a kínai szupergazdagok listáján a Forbes magazin kínai nyelvű változata, a Forbes China csütörtökön közzé tett jelentésében.


Nincs hazai milliárdos a Forbes listáján

2013. március 05.

Idén is összeállította a Forbes magazin a világ dollármilliárdosainak listáját. Összesen 1426 ilyen ember él a bolygón. Egy mexikói a leggazdagabb, Bill Gates és a Facebook-alapítók is ott vannak, nomeg persze Soros György.


Saját múzeumokat alapítanak Ázsia milliárdosai

2012. május 15.

Két év alatt állítólag 317 millió dollárnak megfelelő összeget költött kortárs művekre egy milliárdos kínai házaspár, most pedig valahol be szeretnék mutatni az általuk létrehozott gyűjteményt: a megoldás egy magánmúzeum, amely reményeik szerint tekintélyt biztosít Kína újgazdagainak.


Mégis beveheti Izlandot luxusberuházásaival a kínai milliárdos

2012. május 07.

Minden jel szerint bérleti jogot kap Izlandon az a kínai milliárdos, akinek területvásárlási szándékát tavaly novemberben Reykjavik elutasította - jelentette a kínai televízió és a China Daily című napilap vasárnapi online kiadása.


Perli a PPR-milliárdost Linda Evangelista szupermodell

2012. május 07.

Gyerektartásért harcol a bíróságon volt párjával Linda Evangelista szupermodell.


Elsüllyeszthetetlen Titanicot épít egy különc milliárdos

2012. május 01.

Meg akarja építtetni az éppen 100 éve szerencsétlenül járt szupergőzös, a Titanic modernizált, elsüllyeszthetetlen mását egy ausztrál milliárdos; Clive Palmer szerint a Titanic II a fényűzés netovábbja lesz.


Tengeralattjáró, a milliárdosok vízibiciklije

2012. április 11.

Március végén az egész világ egyedülálló teljesítményként méltatta James Cameron, a kanadai származású hollywoodi filmrendező csendes-óceáni, a Mariana-árokban végrehajtott mélytengeri merülését: a kutatóként is neves filmmogul együléses zöld búvárhajóján több mint 10 kilométer mélyre jutva rekordot állított fel.


Bajban van a világ egyik leggazdagabb családja

2012. április 04.

Egy jelenleg is kivizsgálás alatt álló megvesztegetési esetet érintő korrupció gyanújával vizsgálódnak a hongkongi hatóságok a különleges igazgatású terület egyik leggazdagabb családjánál.


Mire költenek a kínai milliárdosok?

2012. március 31.

A kínai gazdagok befektetési között továbbra is az ingatlan és az értékpapír viszi a prímet, de egyre többen vásárolnak aranyat, műtárgyakat, illetve vannak, akik a külföldi valutát részesítik előnyben, vagy tőzsdén nem jegyzett vállalatokat vesznek.


A milliárdos énekesnő testvére hajléktalanként él

2011. október 24.

Míg nővére a világ legjobban fizetett énekeseinek egyike, Anthony Ciccone, Madonna bátyja saját elmondása szerint másfél éve a híd alatt él a michigani Traverse Cityben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5