Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb masszázsmedencék

2010. május 21.

Aki már bérelt masszázsmedencével felszerelt lakosztályt, vagy kapott meghívást egy jacuzzis fürdőzéssel egybekötött partira, az élmény hatására általában azonnal gyűjteni kezd egy saját medencére. Az otthoni wellness-részleg kialakításánál érdemes a kicsit drágább, de minőségi megoldásokat választani, és ha még belefér a költségvetésbe, jöhetnek az olyan extrák, mint a fényterápia vagy az iPod-kompatibilitás.


Wellness-részleg a nappaliban

2009. augusztus 14.

Telefon és rádió a gőzkabinban, LCD-televízió és zenei rendszer a masszázsmedencében. Ilyen és ehhez hasonló különleges gépekkel kényeztetik a gyártók a szokásosnál vastagabb pénztárcával rendelkező vásárlókat, akik saját, otthoni wellness-részlegre tennének szert. Összeszedtük a legjobb hidroterápiás és masszázstermékeket, amelyek elengedhetetlen kiegészítői egy fényűző otthoni pihenősaroknak.


Masszázsmedence a hordóból

2008. május 07.

Nem méretével, szolgáltatásaival vagy kényelmével tűnik ki a tömegtermékek közül ez az ötcsillagos masszázsmedence. A kisszériás termék inkább anyaga és kivitelezése miatt érdemli ki a hatalmas árcímkét, amit ráakasztottak.


Hogyan lehet jacuzzi tulajdonos?

2008. március 27.

Hogyan születik az ötlet, hogy masszázsmedencénk legyen? Mi alapján választunk? Hogy kerül hozzánk a jacuzzi? Tapasztalataikról és szolgáltatásaikról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.


Gejzír a masszázsmedencében

2008. március 20.

A jacuzzik hazai vásárlói általában a legjobban felszerelt modelleket választják. A beépített hangrendszer már elterjedt tartozék az amerikai Reflections Spa masszázsmedencéi esetében, a mesterséges gejzír az idei év újdonsága lesz. A medencékbe kérhető extrákról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.


A jó jacuzzi ismérvei

2008. március 17.

Arról, hogy mitől jó, és mit tud ma nyújtani egy minőségi jacuzzi, Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük. Véleménye szerint a minőség mellett az olyan extrák is fontosak, mint a rotációs fúvókák vagy a profi hangrendszer.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5