Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Maffiózók ékszerei kalapács alatt

2013. február 20.

A camorrától az elmúlt években lefoglalt luxusórákat és ékszereket árvereznek el a bíróság megbízásából két részletben februárban Nápolyban.


Kétszázmillió eurónyi értéket koboztak el az olasz maffiától

2011. október 28.

Összehangolt rendőri akció során több mint kétszázmillió euró értékben foglaltak le a nápolyi Mallardo maffiaklán birtokában lévő javakat Olaszország több térségében.


Tilos márkás ruhában járniuk az elítélt maffiavezéreknek

2011. augusztus 08.

A maffiavezérekkel teli palermói börtönben megtiltották a márkás ruhák viseletét. A börtönigazgató így kívánja megszüntetni a társadalmi és anyagi különbségeket, a rabok rokonai viszont jogtiprást kiáltanak.


Maffiaközpont után nevezték el a legújabb olasz sört

2011. január 17.

Corleonéról nevezték el a legújabb olasz sört, vagyis a Cosa Nostra szicíliai bűnszövetkezet egykori fellegvára márkanévvé vált.


Ötezer olasz étterem van a maffia kezében

2010. július 26.

Csaknem ötezer olasz étterem van a maffia kezében, amely főként pénzmosásra használja a vendéglátóhelyeket - jelentette pénteken a La Repubblica című mértékadó olasz napilap, amely azt is állította: Rómában és Milánóban minden ötödik étteremnek közönséges bűnöző a tulajdonosa.


150 millióval tartozik a maffiavezér lánya

2009. június 07.

Csaknem 150 milliós tartozás miatt került veszélybe egy néhai amerikai maffiavezér lányának Long Island-i luxusotthona. Victoria Gotti ingatlanvásárlással- és eladással próbál meg pénzt szerezni a családi rezidencia megmentéséhez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5