Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 35 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hazatér a rekordáron elkelt Zsolnay váza

2014. január 07.

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben állítják ki január 8-tól azt az Apáti Abt Sándor tervezte nagy méretű szecessziós vázát, amely a Zsolnay kerámiák esetében rekordnak számító 19 millió forintos áron kelt el a Virág Judit Galéria árverésén.


Vonzza a turistákat a tiroli fordított ház

2012. november 20.

Vonzó a fordított világ: igazi turistaattrakcióvá vált májusi megnyitása óta a feje tetejére állított ház a tiroli Terfensben.


Ellopott és visszaszerzett műkincsek a Szépművészetiben

2012. szeptember 06.

Magyarországon ellopott, majd a bűnüldöző szervek által tulajdonosaikhoz visszajuttatott műtárgyakat, illetve azok történetét mutatja be a Szépművészeti Múzeumban péntektől ingyenesen megtekinthető, Műkincsek és bűnesetek - Ellopott és visszaszerzett kulturális örökségünk című időszaki tárlat.


Magyar díjazott Európa legnevesebb művészeti versenyén

2012. július 17.

Utazást és 3.200 eurót tudhat magáénak három hazai diák, akik a Young Creative Chevrolet művészeti pályázaton kaptak nemzetközi díjat. A hazai műalkotásokat közel másfél ezren tekintették meg a Desing Terminálban bemutatott kiállításon. A hollywoodi díjátadó gálára mindhárom fiatal művész meghívást kapott.


Nyolcmilliárd forint egy Miró-képért

2012. június 20.

Rekordárat, 23,6 millió fontot, 8,4 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy gyűjtő Joan Miró Etoile Bleue című festményéért a Sotheby's meglepően csendes londoni árverésén.


A csúcson van a nemzetközi művészeti piac

2012. február 12.

A válsággal terhes időszak ellenére sikeres, sőt rekordnak számító évet zárt a nemzetközi művészeti piac 2011-ben.


200 eurós kozervdobozok Budapesten

2011. december 02.

Marcel Wanders világhírű karitatív programja, a Can of Gold egy hétköznapi tárgyat művészettel párosít. Egy konzervdoboz megvásárlásával nemcsak egyedi művészeti alkotást kapunk, hanem az érzést, hogy segíthettünk. Itthon 10 darab kelt el eddig a 100-ból.


Kétezer programmal, újdonságokkal indul a Művészetek Völgye

2011. július 21.

A korábbi hat helyett idén három faluban - Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden - rendezik meg a 21. Művészetek Völgyét. A pénteken kezdődő tíznapos fesztivál azonban így is gazdag kínálattal, kilencven helyszínen mintegy kétezer programmal várja az érdeklődőket.


Világhírű magyar fotósok művei Londonban

2011. június 29.

A XX. század leghíresebb magyar fotóművészeinek és fotóriportereinek munkáiból nyílt kiállítás a londoni Királyi Művészeti Akadémián (Royal Academy of Arts), a magyar EU-elnöki időszak egyik nagyszabású záróeseményeként.


900 milliót fizettek a világ legdrágább sáljáért

2011. június 29.

Hárommillió fontért kelt el a Christie's árverésén egy sál, amelyet Henri Matisse festménye díszít.


1 2 3 4


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5