Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 319 találat van a Deluxe.hu oldalon

Műkincsátadás a magyar-román határon

2013. május 24.

Elfogtak egy román és egy magyar állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint idén februárban több mint százmillió forint értékben lopott el mintegy ötven műkincset egy budapesti belvárosi lakásból - közölte a rendőrség a honlapján.


A legnagyobb magyarországi műkincslopások

2012. március 26.

Ellopták a legdrágábban vett magyar festményt, Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása című képét. A 230 millió forintos alkotást több más értékes műtárggyal együtt vitték el ismeretlenek egy magyarországi magántulajdonostól. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal lopott műtárgyakról készült listája szerint március 15-én vitték el a képet.


Magyar gyűjtő adná Kambodzsának a 210 millió forintos harcost

2012. március 01.

Az amerikai kormány segítségét kérte Kambodzsa abban, hogy visszakaphasson egy ezeréves kőszobrot, amely a Sotheby's aukciósház New York-i raktárában vár vevőre. A The New York Times amerikai napilap szerint Zelnik István magyar műgyűjtő vásárolná meg egymillió dollárért (több mint 210 millió forintért) a mitikus harcos szobrát, majd ő adná vissza adományként a tárgyat a délkelet-ázsiai országnak.


Mesterművek taroltak a Kieselbach visszatérő árverésén

2011. december 22.

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Kieselbach Galéria szerdai árverésére, hiszen a galéria két év kihagyása után tért vissza az aukciós piacra.


Egyéni mecénásokat toboroz a Louvre

2011. december 03.

A párizsi Louvre Múzeum egyéni mecénások segítségét kérte ahhoz, hogy restaurálhasson két egyiptomi épületrészt, amelyek a jövőbeli Iszlám Művészetek főosztálya gyűjteményében szerepelnek majd.


Elárverezik a magyar származású sztár műkincseit

2011. augusztus 10.

Árverésre bocsátják szeptemberben Tony Curtis művészeti gyűjteményét Beverly Hillsben.


Csúcsárat fizettek a német Madonnáért

2011. július 15.

Vélhetően jóval több mint 40 millió euróért megvásárolta Németország egyik legjelentősebb reneszánsz műalkotását, ifjabb Hans Holbein darmstadti Madonnáját Reinhold Würth baden-württembergi vállalkozó és műgyűjtő.


Táskavarróból lett bogaras milliomos Kína legnagyobb műgyűjtője

2011. július 11.

Liu Ji-csien nevével ismerkedik egy ideje a nemzetközi műkincspiac, a kínai szupergazdagok ifjabb generációjához tartozó férfi a távol-keleti ország legnagyobb műgyűjtője, ritka kincsek birtokosa.


Erősödőben a kortárs műkincspiac

2011. június 30.

Szakértők szerint a műkincspiac erősödését jelzi a Sotheby's aukciós ház 108,8 millió fontos (32 milliárd forintos) rekordbevétellel zárult kortárs művészeti árverése Londonban.


Festő lett az egyik leghíresebb műkincstolvajból

2011. március 25.

Saját festményei eladásából akar élni Norvégia leghíresebb műkincstolvaja, Edvard Munch világhírű festményeinek "enyves kezű" rajongója.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5