Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kitálal a luxushotelek portása

2013. június 25.

Egyes vendégek bőrbilincseket és vudubábut rendeltek a szobájukba, de akadt olyan is, aki négy tükröt, tökéletesen besötétített szobát, húsz párnát vagy épp öt mikrohullámú sütőt igényelt - egyebek mellett erről is írt könyvében Jacob Tomsky német szállodaportás, aki tíz évet töltött amerikai luxushotelekben.


Luxushotel lesz a londoni Admiralty Arch

2012. október 26.

Luxushotel lesz Londonban a Trafalgar Square és a Buckingham-palota között sokáig kihasználatlanul álló egykori kormányépület, az Admiralty Arch (Admiralitás-boltív).


Luxushotel tíz méter mélyen a tengerben

2012. május 13.

Tenger alatti szálloda épül lengyel tervek alapján Dubajban: az elképzelések szerint a vendégek a tengerszint alatt 10 méter mélyen elhelyezett diszkosz alakú lakrészben bérelhetnek szobákat.


Badeni ízek a Kempinskiben

2009. május 13.

A Németország délnyugati részén található Baden-Württemberg ízeit kóstolhatjuk meg a Kempinski Hotel Budapest Corvinus szálloda éttermeiben a május 12-24. között megrendezett gasztronómiai fesztiválon. Olyan kulináris különlegességeket próbálhatunk ki, mint a fehér kolbász, a badeni spárgafőzelék vagy a Rüggenwald kenőmájas.


Szabadulna szállodájától a szaúdi uralkodó

2009. április 25.

Búcsúzik a világ egyik legjobb szállodájától a tulajdonosa, Alwaleed bin Talal al-Saud. A szaúdi herceg 450 millió dolláros (több mint 102 milliárd forintos) bevételt vár a Raffles eladásából.


200 millió forintos hotelszámlát kapott Madonna

2008. december 12.

Hatalmas hotelszámlát sikerült összehoznia argentínai útján Madonnának. Az énekesnő, aki a Sticky&Sweet című turnéja keretein belül érkezett a latin-amerikai ország fővárosába, 1 millió dollárt, vagyis 200 millió forintot fizetett saját és személyzete szállásáért.


Gyerekbirodalmakat alakítanak ki a luxushotelekben

2008. október 17.

Egyre több luxusszálloda vesz fel bővülő szolgáltatási körébe gyerekekkel utazó családoknak szóló extrákat. Egyes ötcsillagos komplexumokban külön gyermekbirodalmakat építenek ki, máshol a gyerekek állandó felügyeletét, sőt lefektetését is átvállalják.


Egy ágyban Maci Lacival

2008. október 07.

Bár Maci Laci otthona, a Yellowstone Nemzeti Park nem kapott helyet a Forbes Traveler összeállításában, mégis tíz csodálatos zöld területet sikerült összeválogatni a magányra, a természet szépségeire és egyben luxuskörnyezetre is vágyó utazók számára. A tíz legjobb hotel, ahol a különböző nemzeti parkokban megszállhatunk.


A legdrágább európai lakosztályok

2008. szeptember 30.

Az Elite Traveler magazin összegyűjtötte a világ 101 legdrágább szállodai lakosztályát, melyek közül most a tíz legdrágább európait mutatjuk be. Találunk köztük síházat, villát, birodalmi és elnöki lakosztályt is.


Sztárok inspirálták a megújult luxushotelt

2008. szeptember 03.

Teljesen átalakították a zürichi Dolder Grand Hotelt. A Jacques Gros által 1899-ben megtervezett patinás luxusszálloda belsejének kialakításakor a dizájnercsapat tagjait többek között a régi olasz mozifilmek olyan sztárja inspirálta munkájukban, mint Giulietta Masina, Federico Fellini felesége.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5