Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elvált a lottómilliomos pár

2007. május 12.

Két évvel a 9 millió fontos lottónyeremény bezsebelése után elvált Louise és Keith Gough. A pékből és a jogi asszisztensből lett brit milliomosoknak, bár jócskán költöttek fényűző rezidenciára és luxusautókra, minden bizonnyal nem okoznak gondot a perköltségek.


Repülő BMW-modellek orosz milliárdosoknak

2007. május 03.

Kifejezetten a fiatal orosz milliomosok pénztárcáját célozza mega Boeing Business Jets legújabb magánrepülőivel. A cég a BMW amerikai dizájncsapatával közösen olyan parkolóval, szaunával ellátott VIP Boeing 787-eseket készít, amelyek az újgazdag fiatalok második otthonai lehetnek.


Kétkerekű Ferrari

2007. április 25.

Ferrari, Porsche vagy Spyker nemcsak sportkocsiban, hanem bicikliben is kapható, persze csillagászati áron, ugyanakkor a kétkerekű Hummerek viszonylag könnyen megfizethetők. Utánajártunk, melyek a világ legdrágább kerékpárjai, illetve kiderítettük azt is, Magyarországon hol gyártják az egyedi igények alapján készülő, alig egy kilót nyomó járműveket.


Autólegendák a kalapács alatt

2007. április 10.

Továbbra is szárnyal az oldtimerek kereskedelme, a nagyobb aukciókon már dollárszázezrekért, esetenként -milliókért cserélnek gazdát a híres járművek. Egy közelgő olaszországi aukción azonban minden eddigi hivatalos rekord megdőlhet.


Luxusautó végszükség esetén

2007. április 03.

A világjáró milliomosok számára komoly problémát jelent, hogy távoli utazásaikra nem vihetik magukkal kedvenc luxusautóikat, így a Rolls-Royce-tól, Bentleytől és Lamborghinitől több ezer kilométerre áthidaló megoldásokra kényszerülnek. A legjobb választás ebben az esetben természetesen az autóbérlés, ehhez azonban nélkülözhetetlen a megfelelő helyek és cégek ismerete.


Autójukhoz rendelhetnek táskát a gazdagok

2007. március 27.

Különös párosítással kedveskedik az olasz luxuspiac két szereplője a vastag pénztárcájú klienseknek. A Maseratit vásárló hölgyeknek ugyanis közel 10 ezer dolláros áron kínál autóstáska-szettet a Ferragamo, így a gyorsaság megszállottjainak a stílusos megjelenést sem kell nélkülözniük.


A lottómilliók sorsa

2006. december 29.

Bár köztudott, hogy a gazdagok többsége nem szeret túl nagy betekintést engedni pénzügyi helyzetébe, e szófukarság különösen igaz a lottómilliomosokra. Ennek ellenére számos hír lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Fortuna egyes kegyeltjei luxusautókat, villákat vásárolnak pénzükön, míg mások egészen esztelennek tűnő dolgokba, így például holdbéli telekbe fektetik újonnan szerzett pénzüket.


Közel-keleti playboyok felelőtlen élete

2006. november 02.

Bár az európai milliomosok és amerikai sztárok csillogó életmódjáról kétségtelenül több információ áll rendelkezésre, mindez messze nem jelenti azt, hogy a közelkeleti hatalmasságok világa fényűző lenne. A dúsgazdag sejkek életét műkincsvadászat, izgalmas partik, mesés paloták és luxusautók színesítik.


Futurisztikus óra egy tanulmányautóhoz

2006. október 05.

Előkelő óragyártól kapott méltó társat a Peugeot legújabb 908 RC jelzésű tanulmányautója, a francia cég ugyanis a Bell & Rosst kérte fel a járműhöz illő időmérő megalkotására.


Közzétették a brunei szultán autóinak listáját

2006. augusztus 25.

Kétségtelen, hogy a világ egyik legpazarlóbb életét élő brunei szultán javainak se szeri, se száma. Miután a napokban közzétették a dúsgazdag Hadzsi Muda Hasszanál al-Bolkiah autóparkjának listáját, arra is fény derült, hogy már a luxusjárműveit sem könnyű megszámlálni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5