Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pedálhajtású autót gyárt az Audi

2007. augusztus 11.

Piacra dobta legújabb luxusmodelljét az Audi, méghozzá a legfiatalabb, ugyanakkor gazdag szülőkkel rendelkező „vásárlói réteg” számára. A német gyártó összesen 999 darabot készít a kicsiknek szánt pedálos masinából, amelyet nem kevesebb, mint 9700 euróért árusít.


Tom Cruise luxusautókat vett Beckhaméknek

2007. július 14.

Alig egy-két napja költöztek az Egyesült Államokba az egyik leggazdagabb brit családnak számító Beckhamék, máris harcot indítottak Hollywood sztárjai, hogy a kegyeikbe férkőzzenek. Tom Cruise állítólag mindenkin túltéve, három luxusautóval várta a párt, amelyek értéke közel 400 ezer dollárra rúg.


Szerződésbe foglalt sztárallűrök

2007. július 12.

Amikor egy világsztár Magyarországra jön, a koncertszervezők nem csak arra költenek rengeteget, hogy eladják a jegyeket, de arra is sokat áldoznak, hogy az előadó minden kívánságát teljesítsék. Ezeket még a szerződésekben is rögzítik, a listákon pedig bio ételek, luxusautók, masszőr és óvszer egyaránt szerepelnek.


Autóversenyzők luxusórái

2007. július 09.

Az autóversenyek és a míves időmérő szerkezetek elválaszthatatlanok egymástól. Nincs ez másképp az oldtimer versenyek esetében sem, ahol egy-egy komoly múltra visszatekintő óragyár gyakran tűnik fel a megmérettetés szponzoraként. Erre az egyik legjobb példa a Blancpain és a Peking-Párizs rali együttműködési megállapodása.


Lakóbusz méretű luxuslimuzin

2007. július 05.

A világ legnagyobb és leginkább exkluzív limuzinjának az amerikai Midnight Rider számít. A negyven személyes buszt az 1870-es évek vasúti elnöki kocsijainak mintájára rendezték be, bérleti díja pedig egy napra közel 10 ezer dollár.


Elítélték a luxusautókra specializálódott tolvajbandát

2007. június 16.

A leggazdagabbak luxusautóira szakosodott bandát füleltek le és ítéltek el Londonban. A négy kerékre specializálódott tolvajok 4,5 millió font értékben loptak el összesen mintegy 300 exkluzív járművet.


Sportkocsiról mintázták a szárnyas óraritkaságot

2007. június 11.

Egyre gyakrabban köt szövetséget órakészítő manufaktúrával egy-egy autógyár, arra azonban viszonylag ritkán akad példa, hogy a kisebb műhelyek is a svájci órásmesterekhez forduljanak. Ezúttal a limitált szériás szuperkocsikat készítő svéd Koenigsegg talált megfelelő partnerre a svájci Edox óragyár személyében.


Luxus Porschékat loptak el egy bécsi autószalonból

2007. június 07.

Értékes zsákmánnyal távoztak egy bécsi Porsche autószalonból a tolvajok: összesen 7darab, mintegy 100 millió forint értékű sportautót loptak el.


Sportkocsikat vett az állam pénzén az iskolai tanácsadónő

2007. június 04.

Börtönbüntetésre ítélhetnek egy amerikai gimnáziumi tanácsadónőt, aki az állam pénzét költötte luxuscikkekre. Sabrina Walkernek technikai hiba miatt utalt át véletlenül az állam 2,6 millió dollárt, amiből ő a legnagyobb lelki nyugalommal sportkocsikat, ékszereket és elektronikus berendezéseket vásárolt.


Nők a Porsche versenypályán

2007. május 17.

A Porsche Sport Sofőrképző Iskolája ősztől speciális, kizárólag nőknek szóló autóverseny- kurzust indít. A kétnapos exkluzív tanfolyam ideje alatt a hölgyek luxus színvonalú ellátásban részesülnek a közeli Ross Bridge Golf Resort hotelben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5