Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Több mint egymillió dollár az új Mercedes

2007. október 04.

Mindössze huszonegy darab készül azt új szupersport járműből. Kilója majdnem százötvenezer forint, cserébe három másodperc alatt gyorsul százra.


A mobilok Ferrarija

2007. október 01.

A Vertu, a gazdagok telefonmárkája a Ferrari hatvanadik születésnapja alkalmából egy mindössze hatvan darabos limitált szériát dobott piacra. A sportautók megszállottjainak több mint 4 millió forintot kell érte fizetniük.


Hétméteres Ferrari limuzin

2007. szeptember 24.

Egy angliai műhelyben elkészítették a világ leggyorsabb limuzinját. A Ferrariból készített hétméteres monstrum akár 270 km/órával is képes száguldani.


A világ legdrágább autója Moszkvában

2007. szeptember 19.

A Bugatti Veyron, a világ legerősebb, leggyorsabb és hivatalosan legdrágább autója mostantól Oroszországban is kapható. A tervek szerint három év alatt 10 darabot adnak el belőle a luxusra fogékony újgazdagoknak.


Luxusautóval lepte meg magát a színész

2007. szeptember 11.

Luxusautóval ünnepelte 47. születésnapját Hugh Grant. A brit színész, aki eddig sem szűkölködött drága autókban, 82 ezer fontot költött legújabb szerzeményére, egy Audi R8-asra, igaz, az ajándék láthatóan nem nyerte el teljes mértékben a tetszését.


Megfeledkezett Maseratijáról egy üzletember

2007. augusztus 31.

Három hónap után váltotta ki 80 ezer font értékű Maserati Cambiocorsáját egy Londonban élő francia milliomos, amelyet májusban szállított el a közlekedési felügyelet a számtalan tilosban való parkolás miatt. A luxusautó tulajdonosának, Bertrand Des Pallieresnek az autó átvételekor az addig felgyűlt 5 ezer fontos bírságot is be kellett fizetnie.


Mobiltelefonok egy luxusautó áráért

2007. augusztus 30.

Az Amosu a hírességeknek és a kifinomult ízléssel, illetve vastag pénztárcával rendelkező ügyfeleknek kínálja luxuskategóriás mobiltelefonjait. A cég honlapján arannyal és fehérarannyal bevont, illetve különféle gyémántokkal díszített készülékeket kínál – akár egy Bentley áráért.


Üvegtemplom épül a BMW-knek

2007. augusztus 16.

Hamarosan megnyílik a BMW eddigi legimpozánsabb üvegpalotája, ahol a világhírű autómárka kedvelői különleges körülmények között tekinthetik meg a legújabb modelleket, míg az ügyfelek a több mint 50 milliárd forintos kiállítóteremben át is vehetik a megrendelt járművet, amennyiben a 170 szerencsés között vannak.


Luxusautókat törnek élő adásban

2007. augusztus 15.

A Fülöp-szigetek elnökasszonyának utasítására a közszolgálati televízó élő adásában 14 luxusjárművet törnek össze. A sportautókat csempészektől foglalták le, megsemmisítésükkel példát kívánnak statuálni.


Lebukott az álmilliomosok bandája

2007. augusztus 12.

Letartóztatta két munkanélküli, ám milliomos életet élő család több tagját a brit rendőrség. A Biddle és a Stretton-klántól mintegy 3 millió font értékű holmit, köztük számos luxusautót, bundákat, ékszereket, régiségeket és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5