Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Királyi tulajdonban az első luxushibrid

2008. január 22.

A norvég királyi család flottájában már a legnagyobb hibrid Lexus is megtalálható. A környezetvédelmi szempontokat mindig szem előtt tartó skandinávok nemesi garázsaiban a hagyományos német hegemóniát törik meg a japán autók.


Bugattiverő Maserati

2008. január 18.

A Maserati civileknek szánt csúcsmodelljének egy példányát az arab Milliomos Show keretében mutatták be. Nem lehet róla sokat tudni, de az árát igen: 2,2 millió dollár, azaz 384 millió forint.


2007 legjobb luxusautói

2007. december 17.

Igazán különleges modellekkel jelentkeztek a luxusautók gyártói annak érdekében, hogy mindenki kivegye a maga szeletét az eladások szépen növekvő tortájából. Lóerők versenye, retró hangulat és az óriási méretek is az idei év örvendetes fejleményei közé tartozik az autók szerelmesei számára.


Virágcseréppel loptak Porschét

2007. december 06.

A luxusautókra áhítozó rablók a legelképesztőbb trükkökhöz folyamodnak, hogy hozzájussanak egy-egy kisebb vagyont érő exkluzív járműhöz. Legutóbb virágcseréppel rabolt el egy Porschét egy férfi Németországban.


Tejjel loptak luxusautót

2007. november 15.

Ellophatatlannak tartják a Mercedes elit márkáját, a találékony moszkvai tolvajoknak mégis sikerült elkötni egy Maybach gépkocsit. Módszerük nem mondható bonyolultnak, legfontosabb segédeszközük egy liter tej volt.


Tesztelik a luxusautók vásárlóit

2007. november 14.

Luxusautó-vásárlás extra szolgáltatásokkal és kiadásokkal: a borsos ár harminc százaléka megy bőrre és elektronikára. És nem csak a pénzünkön múlik, hogy lehet-e Maybach autónk, méltónak is kell rá lennünk.


A legek Ferrarija

2007. október 26.

Ez a legolcsóbb, leglassabb és legkevesebb szennyezőanyagot kibocsátó Ferrari. Két kerekének segítségével egy embert képes szállítani, akárcsak a többi Segway.


Sorban állnak a luxusautókért

2007. október 24.

Sokan temették a Rolls Royce és Bentley márkákat, amikor német tulajdonba kerültek. Mára kiderült, hogy alaptalanul, szárnyalnak az eladások, a vevők sorban állnak.


Luxusautók és szexi fehérneműk

2007. október 19.

Második alkalommal parkolták tele a BNV csarnokait a világ legdrágább autóival. A Luxusautó Show főszereplői mellett motorokat, ékszereket és más exkluzív termékeket is megcsodálhatunk október 23-ig.


Partigarázs

2007. október 05.

Egy luxusotthonhoz nemcsak medence és gyönyörű kilátás, hanem exkluzív garázs is dukál. A GarageMahals nevű cég olyan luxusszínvonalú, egyedi garázsokat tervez és kivitelez, amelyek akár partik színhelyeiként, esetleg önálló "birodalomként" is használhatók.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5