Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kevesebb luxusautót vesznek az USA-ban

2008. április 09.

Míg a Távol-Keleten egyre nagyobb a kereslet a luxusautók iránt, az Egyesült Államokban csökken az eladás, és még a leggazdagabbak is meggondolják, hogy a dollár gyengülése mellett megengedhetik-e maguknak egy felső kategóriás autó megvásárlását.


Öt villámgyors elektromos autó

2008. március 27.

Gyorsulás füst és üvöltő hengerek nélkül? Egyszerre fürgék és zöldek a listán szereplő autók, ami nem kis bravúr. Ezért lehet sikeres a technológia annak ellenére, hogy jelenleg még elkérik az árát.


Hihetetlen mértékben fogy a luxusautó Kínában

2008. március 21.

A felső kategóriás autók eladásai 29 százalékkal nőttek 2006. és 2007. között Kínában, nem csoda, ha a gyártók mindent megtesznek az ázsiai piacokért. Van, akinek a fennmaradást, másoknak kapacitásnövelést jelent a gyorsan fejlődő régió a Business Week adatai szerint.


Lopott BMW-vel döntötte ki a ház falát

2008. március 13.

Terry Serepisos milliomos szereti a luxusautókat, de nem mindegyiket. Azt a lopott BMW-t biztos nem, amelyikkel nekimentek épülő házának. Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg.


Ingyen Bentley jár a lakásokhoz

2008. március 12.

Egy ingatlanfejlesztő cég ingyen luxusautót ígér mindenkinek, aki lakást vásárol nála. Aki két hálószobásnál nagyobbat vesz, az Bentley-t kap a dubaji vállalkozástól.


400 kilométer/órával megy a biokocsi

2008. március 11.

Megjelentek a Koenigsegg CCX és CCXR limitált modelljei. A kultikus svéd márka erősebbik, 1018 lóerős új modellje bioetanollal gyorsul három másodpercen belül százra, és megfelelő körülmények között akár 402 kilométer/órás sebességre is képes.


2008 legerősebb, legdrágább sportautói

2008. február 28.

Az autóeladások kicsiny, de annál jövedelmezőbb szegmensében, a felső kategóriás sportautók között idén sok újdonság várható. Mindössze húsz darabos széria és elektromos meghajtás egyaránt felcsigázza majd a milliomos autórajongók kíváncsiságát.


Luxusautókat loptak a tinédzserek

2008. február 22.

Két ausztrál tinédzsert luxusjárművek, többek között egy Porsche, egy BMW és egy Mercedes ellopásával vádolnak. Az autók összértéke több mint 360 ezer dollár.


Eladó a rocknagyi brutális Lamborghinije

2008. január 30.

Eladósorba került Tina Turner Lamborghini terepjáróra. A Mercedes motoros, automata váltós különlegességért 46 millió forintot kérnek, természetesen a profi hifi is a hosszú extralistán található.


Eladó Mussolini Alfa Romeója

2008. január 24.

Árverésre kerül az egykori olasz diktátor, Benito Mussolini Alfa Romeója. Az aukciósház szerint az autótörténeti ritkaság akár 277 millió forintnak megfelelő összegért is elkelhet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5