Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 92 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új gazdát keres a királynő luxusautója

2010. március 19.

Első pillantásra csak egy használt luxusautónak tűnik, de ez a Jaguar Daimler olyan különleges felszereltségeket kínál, mint a közvetlen rádiós összeköttetés a miniszterelnökkel. A kocsi ugyanis II. Erzsébet brit királynőé volt, de most új gazdát keres.


Luxusautóval robbantanak a kínaiak

2010. január 05.

Luxusautót dob piacra a kínai Chery autógyár, a Riich G5 a Lexusszal próbál versenyezni.


Négy napig foglalták a parkolóhelyeket a milliomos focisták

2009. november 24.

Rio Ferdinand több mint félmillió forintnak megfelelő összeget fizetett ki azért, hogy luxusautókkal érkező focista barátai zavartalanul parkolhassanak vadonatúj étterme előtt. A város vezetősége nem volt elragadtatva attól, hogy a 15 autó négy napig foglalta a parkolóhelyeket.


Nem tudja, mihez kezdjen pénzével a 73 éves milliomos

2009. június 20.

Luxusautó, Rio de Janeiro-i út és egy profi kertész tanácsai, egyelőre csupán ezek azok a dolgok, amikre az a nagypapa vágyik, aki a közelmúltban 25 millió fontot (több mint 8,3 milliárd forintot) nyert a lottón.


Gourmet-k és balatoni borok a hosszú hétvégén

2009. április 30.

A balatoni borvidékek legjobb borait és Budapest legjobb éttermeinek fogásait kóstolhatjuk meg a hétvégén Budán, a Millenáris Parkban és a Feneketlen-tónál.


Leszámolás a luxusautókkal

2009. április 24.

A Ritz-Carlton exkluzív hotellánc lemond a drága Royce Silver Spurról és a Bentley Continental GT-től, amikhez sofőrt is biztosított plusz szolgáltatásként a vendégeknek. Az illetékesek elmondása szerint azért, mert a válságban nincs helye a fényűzésnek.


Sztárokhoz méltó életet élt a drogbáró felesége

2009. április 04.

Börtönbe került egy brit drogbáró felesége, aki férje millióiból a leggazdagabb sztárokhoz hasonló életmódot folytatott. A 30 éves kozmetikus a legdrágább szállodákban lakott és exkluzív ékszerházaktól vásárolt.


Lamborghinit a bombázóknak

2009. február 16.

A Lamborghini és a magas sarkú cipők közös tulajdonsága az, hogy megsokszorozzák tulajdonosuk vonzerejét. A kettő egyesítésének eredménye egy Tim Cooper által tervezett luxuslábbeli, amelynek orra a Gallardo Superleggera dizájnját idézi.


Arany Bentley-vel jár az orosz Paris Hilton

2009. január 23.

Az orosz Paris Hiltonként tartják számon Katia Verber szentpétervári örökösnőt. Az ikonná vált 24 éves milliomosnő aranyszínű Bentley-vel jár és kínosnak érzi 1,6 milliós telefonját.


Ellopták a hercegnő BMW-jét

2009. január 09.

Ellopták Beatrice hercegnő, II. Erzsébet brit uralkodó egyik unokájának BMW-jét egy londoni üzlet elől. A hercegnő az autóban felejtette a slusszkulcsot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5