Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hogy lett Miami a luxus ellenére a legsiralmasabb város az USA-ban?

2012. február 07.

A mindig meleg idő, a sok napfény, a fehér föveny, a luxuslakások ellenére Miami lett a legnyomorúságosabbnak kikiáltott város az Egyesült Államokban.


11 millió forintos átalakítás Valentin-napra

2012. január 31.

50 ezer dolláros, vagyis több mint 11 millió forintos Valentin-napi csomagot kínál egy amerikai luxushotel. A South Beach-i Setai Hotelben ennyi pénzért sztárokhoz méltón bánnak az átalakított vendégekkel. Két napig.


Kitilthatják a kínai hivatalos fogadásokról a luxuslikőrt

2012. január 30.

Eltűnhet a rendkívül drága Moutai luxuslikőr az adófizetők pénzéből finanszírozott bankettekről és fogadásokról Kínában.


Szomáliai kalózok luxusa

2012. január 19.

A két évtized óta polgárháborútól szenvedő Szomália számára fontos gazdasági tényezővé, a gyarapodás motorjává vált a kalózkodás - derül ki egy brit agytröszt friss tanulmányából. A meggazdagodott kalózok előszeretettel vásárolnak nagy házakat és luxusautókat.


Milliós Louis Vuitton és Cartier céges ajándékként?

2012. január 17.

Ha ajándékozásról van szó, a jól ismert nyugati márkákat, így Louis Vuitton, Cartier és Hermes termékeket részesítenek előnyben a kínai gazdagok, akik akár több tízmillió forintos nagyságrendben költenek évente céges, vagy baráti ajándékra - derül ki a Hurun kutatóintézet felméréséből.


Ötcsillagos hotel lehet a belvárosi Postapalotából

2012. január 16.

Luxushotelként újulhat meg a Főposta volt épülete, amely a Belváros szívében, a Petőfi Sándor utca-Városház utca-Párizsi utca által határolt tömbön található. A 19. század végén épült historizáló műemléképületet az eredeti értékek helyreállításával újítanák fel, az átalakítás részeként pedig kétszintes ráépítést és üvegtetős udvarlefedést is kapna - írja a Hg.hu.


Tízéves gyerek a Maserati volánjánál

2012. január 12.

Egy tízéves amerikai fiú elkötötte apja 200 ezer dollárt érő Maserati luxus sportkocsiját Hongkongban, és noha már kihajtáskor nekiment egy másik autónak, sikerült besorolnia a zsúfolt nagyvárosi forgalomba és megtennie háromszáz métert anélkül, hogy nagyobb bajt okozott volna.


Louis Vuitton város lett Zágráb

2012. január 11.

Zágráb idén bekerült a Louis Vuitton híres francia divatcég 13 éve megjelenő, luxus kiadású európai városkalauzába, a City Guide 2012-be többek között Párizs, Barcelona, London, Moszkva és Berlin mellé.


Elárverezték a hírhedt drogbáró luxusóráit

2012. január 07.

Csak a piaci ár feléért keltek el azok a luxus karórák, amelyeket a Dominikai Köztársaság hatósága foglalt le és bocsátott árverésre: a 27 óra korábban a hírhedt drogbáró, a karibi Pablo Escobar tulajdonát képezték.


Hamarosan luxus lesz csokit enni

2011. december 30.

Emelkedik a csokoládé ára, sőt újra luxuscikké válhat a klímaváltozás következtében - állapították meg egy tanulmány szerzői.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5