Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legextrémebb piknikek

2010. szeptember 22.

A régebbi idők egyik kedvenc szabadtéri kikapcsolódása, a piknik az utóbbi időben veszített népszerűségéből. Néhány luxushotel azonban úgy döntött, ismét vonzóvá teszi ezt a programot, mégpedig úgy, hogy egyszerre biztosít extrém körülményeket és luxust a rendhagyó szabadtéri ebédre kapható milliomosoknak.


Ellopták a teniszező 110 milliós luxusóráját - kapott egy újat

2010. szeptember 21.

Rafael Nadal 110 millió forint értékű óráját egy mérkőzés alatt az öltözőből lopták el. A teniszező nem bánhatja a történteket túlságosan, hiszen rögtön egy másik Richard Mille RM 027-et küldött neki a gyártó.


22 millióért vásárolt táskákat a kebelcsoda

2010. szeptember 17.

A 29 éves sztár állítólag édesanyjával vásárolt be egy párizsi Hermes üzletben. Nem aprózta el, rögtön hét exkluzív Birkin táskát vásárolt, amelyek összesen csaknem 22 millió forintba kerültek.


Budapest legexkluzívabb bútorüzletei

2010. szeptember 15.

A nem hétköznapi berendezési tárgyak akár hatjegyű összegbe is kerülhetnek, az azonban biztos, hogy egyedivé varázsolják az otthonunkat. Mi a következő helyeken vennénk bútorokat a képzeletbeli villánkba.


Másfél milliárdos házba vonulnak be a tehetségkutató versenyzői

2010. szeptember 14.

Cheryl Cole 4,5 millió fontos, másfél milliárd forintos otthonába vonultak be a brit X Factor versenyzői. Noha sérelmezték, hogy nem utaztatják őket keresztül a világon, a luxusingatlan előnyei nyilván vigasztalás nyújtottak.


Jakuzzi és garázs a luxus lakókocsiban

2010. szeptember 11.

A közelmúltban dobták piacra a szuperluxus kategóriába sorolható Futuria sport + wellness lakóautót. Beépített garázs, sportautó és jacuzzi kínál otthoni komfortot a milliárdosok számára.


100 éves modellekkel hódítanak a luxusmárkák

2010. szeptember 09.

A legrégebbi luxusmárkák közül egyre több tér vissza saját gyökereihez, leporolják és újragondolják klasszikus, ikonikus modelljeiket. A Burberry, a Chanel, a Chopard és a Louis Vuitton olyan darabokkal próbál vásárlókat szerezni, amelyek száz évvel ezelőtt is majdnem úgy festettek, mint ma.


52 millióért garantálják az autónk épségét

2010. szeptember 08.

Már nemcsak luxusautókat, de prémium minőségű autómosást és fényezést rendelhetnek a brit milliomosok álmaik kocsijára. Az 52 millió forintos szolgáltatásban mikroszkópos karcvizsgálat és a maximálisan féltő gondoskodás is szerepel.


Online játékok a luxus futópadon

2010. szeptember 07.

Beépített 17 colos kijelző, online játékok, USB-csatlakozók. Nem is hinnénk, hogy mindezek egy futópadon találhatóak.


Eladja angol luxusvilláját Victoria és David Beckham

2010. szeptember 07.

Eladja az angliai Hertfordshire grófságban lévő, Beckhingham-palotának is nevezett luxusvilláját David és Victoria Beckham.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5