Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb csúszdás luxusházak

2010. október 04.

Ha végignézzük a luxuslakások fotóit, csaknem mindenhol hiányzik egy fontos részlet: a több emelet magas csúszda. Lássuk most azt az öt helyet a Gizmodo összesítése alapján, ahonnan ez nem hiányzik, olyan milliomosok házából, akik maximálisan élvezni akarják az életet vagy a gyermekeiknek akarnak kedvezni.


Lerombolt egy kastélyt az Apple milliárdos alapítója

2010. október 04.

Steve Jobsnak, az Apple vezetőjének végre engedélyezték, hogy lebontsa 30 szobás kastélyát, és egy egyszerűbb házat építhessen a helyére. A mindössze öt hálószobás otthont a hírek szerint 1,7 milliárd forintnyi dollárból valósítja meg, persze a bontás költségeit is állnia kell.


Rászáll a luxuséletvitelre a magyar adóhivatal

2010. október 04.

A tavalyinál lényegesen kevesebb vagyonosodási vizsgálatot folytat le idén az APEH, a hatóság új módszerekkel derítené fel az adóelkerülőket, a luxuséletvitelt folytató, drága vagyontárgyakkal rendelkezőket vehetik górcső alá - írja hétfői számában a Népszabadság.


A szállodaiparba is betör a különc milliárdos

2010. szeptember 30.

Sir Richard Branson nem állapodik meg, legújabb tervei szerint kiépít egy új, négycsillagos lifestyle hotelláncot, amelybe az elkövetkezendő három évben 500 millió dollárt (103 milliárd forintot) öl majd bele.


Szuperextrák a jövő luxusautóiban

2010. szeptember 30.

A teljes hangvezérlés csak egy azon extrák közül, amelyekkel a jövő luxusautói kényeztethetik tulajdonosaikat. Folyamatosan fejlesztenek a gyártók, nemcsak a kényelemre, a biztonságra is sokat áldoznak.


Felégeti a vendégek haját a luxushotel

2010. szeptember 29.

Minden Las Vegas-i luxushotelnek megvan a saját egyedi tulajdonsága. A Vdara Hotelben például a medencénél pihenőkre olyannyira koncentrált napfény vetül az üvegfelületről, hogy a nejlonszatyor megolvad, a pihenők haja pedig megperzselődik. Ennek nem mindenki örül.


Luxustemetések tízmilliókért

2010. szeptember 28.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Délkelet-Ázsiában a luxustemetések, a vezető temetkezési vállalkozás többféle szolgáltatást is kínál.


Nem kellenek a benzinzabáló luxusautók Németországban

2010. szeptember 27.

Német nagyvállalatok menedzserei körében már nem sikk benzinzabáló, rengeteg szén-dioxidot kibocsátó autókkal furikázni.


Bemutatjuk Thierry Henry luxus legénylakását

2010. szeptember 23.

Thierry Henry, a francia futballsztár nem aprózta el. A New Yorkba költöző csillag 9 millió dollárért, 1,9 milliárd forintért vásárolt magának lakást, és a biztonság kedvéért megvásárolt még egy szintet hatmillióért.


Nem a magyar lakókocsisé a világ

2010. szeptember 23.

Magyarországon egyelőre nincs igazi kultúrája a lakókocsiknak, illetve lakóautóknak, a legtöbben csak szenvedélyből vásárolnak ezekből a modellekből. De akkor sem a luxus kategóriából.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5