Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxus Magyarországon a kézműves cipő

2012. május 04.

A Trenntre Shoe Design tervezőjével, Galicza Eszterrel készítettünk villáminterjút. Kézműves cipők reneszánszáról, az aktuális trendekről és arról, hogy a kézzel készült cipő még mindig luxusnak számít nálunk.


Divat a luxuscikkek kölcsönzése Kínában

2012. május 03.

A luxusmárkás termékek adásvétele mellett azok kölcsönzése is egyre nagyobb üzlet Kínában.


9 millió dollárt bukott luxusvilláján Ricky Martin

2012. április 26.

Az eredetileg remélt árnak alig több mint a feléért, 10,6 millió dollárért tudta csak eladni Miami Beach-i hétszobás villáját Ricky Martin, a latin pop Puerto Ricó-i világsztárja.


Luxusautó-dömping van Iránban a válság és a szankciók ellenére

2012. április 23.

Soha nem látott módon virágzik a luxusautó-kereskedelem Iránban a nyugati szankciók és a gazdasági válság ellenére, egy év óta mintegy 560 Porschét adtak el - jelentette az iráni média.


Százmilliós olasz luxusautók magyar tervezője

2012. április 18.

Mosolygós, átlagos mai fiatalember farmerben és pólóban, akiről senki sem hinné, hogy százmilliós luxusautók megálmodója, amelyeket talán soha vagy csak kiállítás alkalmával láthatunk Magyarországon. Ezeknek a csodálatos formáknak a kitalálója és tervezője csak ritka vendég saját hazájában. Kérdéseinket idilli környezetben, a budai Jókai Klub padlásterében lévő kis irodájában sikerült feltenni Tárnok Zsoltnak.


Görög luxusüdülőt vett a holland hercegi pár

2012. április 17.

A dél-görögországi Kranidi tengerparti üdülőhelyen vásárolt magának 4,5 millió euróért fényűző villát a holland hercegi pár, akiket néhány éve bírálatok értek egy hasonló mozambiki nyaralóvásárlás miatt.


A Titanic korhű luxuságyai Magyarországon

2012. április 16.

A Titanic első osztályú lakosztályainak utasai a brit Vi-Spring kézműves ágyaiban feküdtek. Az óceánjáró végzetes első útjának 100. évfordulójára a cég a kort hűen tükröző ágyának másolatát készítette el, amely a Titanic Heritage nevet viseli és hamarosan itthon is bemutatják.


New York-i luxusszálloda őrzi a Titanic leggazdagabb utasának örökségét

2012. április 14.

Egy évszázaddal a Titanic elsüllyedése után a tragikus sorsú óceánjáró leggazdagabb és leghíresebb utasának öröksége még ma is tovább él az általa épített New York-i luxusszállodában.


Azerbajdzsán rágyúr a luxusra

2012. április 13.

Óriási energiabevételeinek köszönhetően az utóbbi években már jelentős építkezési beruházások indultak Azerbajdzsánban, ám a Kaszpi-tenger partján fekvő szovjet utódállam most nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a világ legmagasabb felhőkarcolójának a megépítését.


Kiretusálták a pátriárka luxusóráját

2012. április 06.

Elnézést kért az orosz ortodox egyház Kirill pátriárka manipulált fényképéért, amelyről eltüntették az egyházi vezető - a bloggerek szerint méregdrága - karóráját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5