Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar luxuskerteket gondoz Gwyneth Paltrow kertépítője

2011. január 19.

Egy szép kert kialakítása bizonyos kultúrákban természetes, nálunk azonban még mindig luxusnak számít. Szakembereket kérdeztünk meg arról, milyen a 21. századi ideális kert, és milyen igényeik vannak a leggazdagabb megrendelőknek. Zöldfalak, angolszász trendek és sztárkertek következnek.


Luxustelefont dob piacra a Lenovo

2011. január 18.

A Lenovo luxuskiadást tervezett a P717 telefonnak. Ez tudásában már csak egy-két évvel van elmaradva a mai okostelefonoktól. Ezeket a telefonokat a külsejükért, nem a tudásukért szeretik.


A világ tíz legdrágább autója

2011. január 13.

Ismét elkészítette a világ legdrágább autóinak listáját a Forbes. Árban verhetetlen a Bugatti Veyron Super Sport.


Luxushotelben élhetné túl néhány gazdag a világvégét

2011. január 11.

A 21. századi Noé bárkáját tervezte meg az orosz Remistudio nevű cég. Az úszó szállodában növények termelnék az oxigént és a táplálékot.


Januári árleszállítás a magyar luxusüzletekben

2011. január 11.

Ha január, akkor árleszállítás. Végignéztük a Váci utca és az Andrássy út luxus- és dizájnerruha-üzleteit, hol milyen akciók keretében vásárolhatunk. Van ahol az engedmények utolsó napjai vannak, sok helyen azonban a hónap végéig kitartanak az olcsóbb árukészletek.


Luxushajóra pakolják Monaco egy részét

2011. január 11.

A The Streets of Monaco nevű luxusjachton a monacói épületeket és a híres Forma-1-es pálya mását is megépítenék, gokartokkal lehetne rajta száguldani. Kár, hogy még csak koncepció.


Lézerfegyverekkel szerelik fel a luxusjachtokat

2011. január 10.

Aki luxusjachton vág neki a tengernek, tudja, hogy a legnagyobb veszélyt a kalózok jelentik. Egy új lézerfegyver segíthet, hogy nagy távolságból vegyük rá a bűnözőket a távozásra.


Égetik a sztárok a luxuscégeket

2011. január 10.

Aki azt gondolja, hogy minél több sztár viseli egy-egy márka ruhadarabjait, annál jobban örülnek a cég marketingesei, téved. Ahogy a sztár fogalma felhígult, úgy lesz egyre kellemetlenebb például a Burberrynek, ha Snooki felveszi a sálját.


Panda-tehén lesz az új luxuscikk Kínában?

2011. január 06.

Egy washingtoni farmer a pandára emlékeztető külsejű tehenet tenyésztett ki. A kínai delegáció állítólag odavolt érte, a hatmilliós állat exportja pedig hamarosan megkezdődik.


Milyen luxuskütyüket várhatunk a 2011-es CES-en?

2011. január 06.

A nevadai Mojave-sivatag közepén idén január 6-ától 9-ig mutatják be az idei év legfontosabb tech-csodáit. Lássuk, milyen luxuskütyükre számíthatunk 2011-ben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5