Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új luxus galéria debütált az Andrássy úton

2011. október 07.

Úgy tűnik, nem csak bezáró elit üzletekről adhatunk hírt, ami az Andrássy út luxus kínlatát illeti, hanem új belépőkről is. Az egykori Párizsi Divatcsarnok patinás épületében egy olyan galéria megnyitóján jártunk, ahová nemcsak sok pénzzel a zsebben, de alkalmi ajándékot keresve is érdemes lehet betérni. Vehetünk például abból a Gésák elnevezésű Zsolnay-vázából is, amely limitált darabszámban készült, és amelyből nem mellesleg a világhírű operaénekes, José Carreras tulajdonában is van egy.


1 milliárd forintért keresi gazdáját az Hublot női karórája

2011. október 07.

Kivételesen nőknek szánja legújabb őrületét az Hublot. Hogy miért is őrület? Azért, mert a svájci gyártó kereken 300 karátnyi gyémántot helyezett el a legújabb rekorderen, árát pedig 5 millió dollárban, vagyis 1,1 milliárd forintban szabta meg.


Csak a luxusszállodában nőtt a vendégéjszakák száma Magyarországon

2011. október 07.

Az év első nyolc hónapjában a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma alig nőtt, a vendégéjszakák száma pedig 2,1 százalékkal mérséklődött az előző évi azonos időszakhoz képest; a szálláshelyek árbevétele folyó áron 2 százalékkal emelkedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).


A hajszárítók királya

2011. október 05.

Állítólag az egyik legjobb befektetés a hajkoronájukat imádóknak, de kétségtelenül drága is. A szépségpiac legújabb belépőjét Sedu Icon Prive névvel illeti gyártója, és kereken 700 dollárt, vagyis mintegy 157 ezer forintot kér érte.


Luxusbirka a gazdagok új őrülete

2011. szeptember 29.

Több mint egymillió fontba kerül a legdrágább példánya annak az északnyugat-kínai Kasgár városában és környékén tenyésztett birkafajtának, amely a kínai multimilliomosok legújabb házi kedvencévé vált.


A legszebb luxusórákkal az izomsorvadás ellen - galériával

2011. szeptember 21.

A luxusmárkák jellemzően nagy gondot fordítanak arra, hogy jótékonysági akciókhoz adják a nevüket. A héten rendezik például az Only Watch aukciót Monacóban, amellyel egy izomsorvadás ellen küzdő szervezetet támogatnak. Magyarországon is adakoznak a gazdagok.


Dollármilliókat érő ingyen reklámot kap Magyarország

2011. szeptember 20.

Decemberben világszerte 500 millió otthonban vetítik le a Travel Channelen Varun Sharma Magyarországot népszerűsítő filmjét. Az Inside Luxury Travel műsorvezetőjével a Gresham Palace-ben beszélgettünk.


15 milliós világkörüli út könyvtárral berendezett magánrepülőn

2011. szeptember 19.

Egy abu-dzabi utazási iroda exkluzív világkörüli utat kínál gazdag ügyfeleinek: 15 millió forintért tíz luxushelyszínre juthatnak el a jelentkezők.


Évekig kell csatáznia a kormánynak a luxusáfáért

2011. szeptember 15.

Országvédelmi tervet hirdetett a magyar kormány, a javaslatok között szerepel egy 35 százalékos, luxustermékekre kivetett áfakulcs bevezetése. Utánajártunk: az ötlet helyességéről az egész Európai Uniót meg kellene győzni, ráadásul nem is határozható meg egyértelműen, hogy mi minősül luxuscikknek. Vagyonadóval talán jobb eredményt lehetne elérni.


Utánfutóra épített szauna a luxuskempingezés híveinek

2011. szeptember 14.

Tony Goulden finn barátnője kedvéért mobil szaunát épített, az egyedi alkotás most 1,2 millió forintért eladó.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5